Alzaboxy Q1 Alzaboxy

WRC 5 - PS4

Zobraziť katalóg
WRC 5 - PS4
4,7 3 hodnotení
Hra na konzolu – prináša nový fyzikálny systém a engine sľubujúci návrat na výslnie realistických rally pretekov. Nájdete tu všetky pretekárske triedy vrátane WRC Junior a samozrejme všetky aktuálne tímy a jazdcov.
Kód:  MSX223 Produktové číslo:  3499550346565 Stránky výrobcu

WRC 5 - PS4

Privítajte pretekanie novej generácie – privítajte WRC 5. Vyzbrojení skúsenosťami z vývoja WRC 4, vývojári z tímu Kylotonn Games v spolupráci s BigBen Interactive sľubujú priniesť tie najlepšie rally preteky, aké doteraz svet videohier videl. Vďaka pozornému načúvaniu komunite hráčov a želaniam preniesť na televízne a počítačové obrazovky realistickú simuláciu skutočných pretekov, je WRC 5 väčšie, realistickejšie a celkovo prepracovanejšie než všetci jeho predchodcovia. Vďaka sviežemu obsahu, novým herným módom a adrenalínovým súťažiam vás hra prilepí k obrazovke a nepustí vás, dokým neprekonáte aj posledného súpera.


Rally, ktorému nič nechýba

WRC 5 pred hráčov, ktorí chcú byť tými najlepšími pilotmi súčasnosti, vloží ťažké prekážky a najrozličnejšie klimatické prostredie a podmienky, ktoré planéta Zem ponúka. S 13 podnikmi, pričom na každom z nich sa dá odjazdiť až 5 rôznych okruhov, na vás čaká celkom 65 unikátnych a originálnych traťových úsekov. To sa rovná celkom 350 kilometrom, ktoré budete musieť so svojím verným spolujazdcom odjazdiť, aby ste sa stali víťazmi. Nazriete tak na legendárne etapy ako sú Rallye Monte Carlo, Rallye de France, ale pozriete sa napríklad aj do vyprahnutej Austrálie, Mexika, hornatej Argentíny, Portugalska, Talianska či zasneženého Švédska.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
65 unikátních úseků k projetí
Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Dynamické počasie

Zaostrené na zážitok

Pripravte sa na skutočne realistický zážitok, keďže hra disponuje hneď niekoľkými technológiami, ktoré veľkou mierou prispejú k realistickosti celého zážitku. Okrem dynamického počasia, kedy nie je výnimkou začať pretekať skoro ráno, počas dňa či dokonca uprostred hlbokej noci, sú prítomné tiež rôzne poveternostné a rozptylové podmienky (od rannej hmly cez oslepujúci svit až po snehovú fujavicu). Dynamické osvetlenie tiež pomáha v prípade, keď si prednými svetlometmi budete pomáhať v úplnej tme, aby ste náročné trate zvládli za čo možno najlepší čas.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Šťastie praje pripraveným

Pripravte svoje vozidlo

Keďže WRC 5 obsahuje realistický systém poškodenia, kedy vozidlo skutočne reaguje na svoj technický stav a v okamihu, keď sa vám podarí nešetrným riadením zničiť napríklad prevodovku, budete musieť, v tom lepšom prípade, dochádzať na obyčajný jeden rýchlostný stupeň. Náročným tratiam je tak nutné prispôsobiť automobil, čo sa dá robiť prostredníctvom herného rozhrania, ktoré vám pomôže pomocou 20 nastaviteľných parametrov perfektne vyladiť vaše vozidlo pre jazdu napríklad na roztopenom snehu a poľadovici, navlhnutom asfalte či prašnej ceste. Aj v rely totiž platí – kto je pripravený, nie je prekvapený.

Veľa herných módov pre jedného i viacerých hráčov

Okrem rýchlej jazdy v rámci Quick Stage a šampionátu Quick Rally sa tiež môžete tešiť na plnohodnotný podnik v režime Championship či možnosť rozbehnúť dlhú kariéru, v ktorej bude so svojím pilotom postupovať po rebríčku od Juniorskej ligy až k titulu svetového šampióna WRC. K detailnej príprave možno využiť Rally School a vývojári tiež nezabudli pribaliť obľúbenú hru pre viacerých hráčov. Máte možnosť poraziť vašich súperov ako v lokálnom režime pre až 8 hráčov, tak aj v režime online, kde môžete vytvárať verejné aj súkromné hry a šplhať po rebríčkoch až na samotný vrchol.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Hrajte offline i online a zdolejte konkurenci

Kľúčové vlastnosti

  • 51 licencovaných posádok vrátane legendárnych jazdcov Sébastiena Loeba, Sébastiena Ogiera či Henninga Solberga
  • 43 tímov
  • Nový grafický engine podporujúci dynamické počasie a cyklus striedania dňa a noci
  • Editor, s ktorým je možné vytvárať nové prostredia a trate
  • Vylepšená fyzika, ktorá sa stará o vernú deformáciu vozidla a realistické zatáčanie
  • Režim Replay, ktorý bol inšpirovaný skutočnými televíznymi prenosmi
  • 65 úsekov a celkom 350 km tratí
  • Mnoho herných módov vrátane lokálneho a online multiplayeru
» Všetky závodné hry

Parametre a špecifikácia

Žáner
Pretekársky Hotovo!
Vekové obmedzenie
3 rokov Hotovo!
Problematickosť obsahu
Online Hotovo!
Platforma
PS4 – škatuľa Hotovo!
Edícia
Základná Hotovo!

Žáner

Žáner
Pretekársky Hotovo!

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie
3 rokov Hotovo!
Problematickosť obsahu
Online Hotovo!

Verzia

Platforma
PS4 – škatuľa Hotovo!
Edícia
Základná Hotovo!

Platforma/licencia

Platforma
PlayStation 4 Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
Pozor, niektoré hry môžu vyžadovať:
  • Registráciu u digitálnej distribučnej služby – MS Store, Origin, Steam, Uplay a pod. (Návod nájdete v našom článku Uplatnenie elektronických licencií)
  • Širokopásmové pripojenie k internetu pre hranie, úvodné nastavenie, aktualizácie či ďalšie funkcie
  • Platenie mesačných poplatkov za online hranie vo viacerých hráčoch (Xbox Live, PlayStation Plus a pod.)

» Všetky závodné hry na PlayStation 4
» Všetky detské hry na PlayStation 4
» Všetky videohry pre deti

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

je tato hra pro dva (rozpůlená obrazovka)

Je ta hra dobrá

Diskusia a poradňa k WRC 5 - PS4
Príslušenstvo pre WRC 5 - PS4 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WRC 5 - PS4. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte WRC 5 - PS4. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte WRC 5 - PS4. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PS4 - WRC 5.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií