AD homeoffice PET

PSB SK 1000 - čierne

Zobraziť katalóg
PSB SK 1000 - čierne
Reproduktory - Pre vonkajšie použitie, odporúčaný výkon zosilňovača 20-150W, 45Hz - 23 000Hz, impedancia 8 ohmov, odolný proti poveternostným vplyvom, flexibilný držiak pre uchytenie a montáž, gumové krytky terminálov
Kód:  PSB005 Produktové číslo:  CS1000

PSB SK 1000 - čierne

S reprosústavami PSB CS1000 si môžete dopriať výsady špičkového zvuku aj mimo bežnej posluchovej miestnosti. Ich konštrukcia je prispôsobená pre inštalácie vo vonkajších alebo vlhkých priestoroch , Ako sú terasy, bazénovej haly alebo iné umiestnenie. Vďaka unikátnemu dizajnu sú CS1000 vhodné pre inštaláciu nielen v rezidenčných projektoch, ale aj v komerčných. CS1000 sa uplatní v obchodoch, reštauráciách, hoteloch, fitness centrách a iných komerčných plochách.

PSB je kanadský výrobca, ktorý má dostatočné skúsenosti pri vývoji reprosústav pre vonkajšie priestory. Jakby aj nie, pri polohe Kanady samotnej. CS1000 majú tuhú, polypropylénovou ozvučnici s UV ochranou , Hliníkovú mriežku, terminály odolné proti korózii a gumové tesnenia pre zamedzenie vstupu vlhkosti do ozvučnice. CS100 je vybavený premysleným systémom uchytenia, reprobedne je možné nastaviť ako vertikálne, tak aj horizontálne, a to v rozsahu 90 ° resp. 170 °.

Model CS1000 znie naozaj krásne. Aj cez svoju relatívne malú ozvučnici generuje uspokojivé a hutné basy, doplnené o neutrálne stredy a výšky. Dobrá voľba pre inštalácie, kde sa očakáva nadštandardné zvuková kvalita.

Kľúčové prvky:

  • vlhkuodolný konštrukcia
  • flexibilný systém uchytenia a vertikálne aj horizontálne nastavenie
  • gumové kryty terminálov pre pripojenie Reprokábel
  • ozvučnice z polypropylénu odolná voči slnečnému žiareniu, teplu a vlhku
  • ozvučnice v štandarde biela/čierna, možno však prestriekať na inú RAL farbu
  • pozlátené terminály

Doplňujúce informácie:
Konštrukcia: 2pásmový s basreflexom
Výškový menič: 1 "(25 mm) titánová kalota
Stredobasový menič: 6,5 "(165 mm) keramikou plnený polypropylénový menič
Deliaca frekvencia: 2 200 Hz

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre PSB SK 1000 - čierne
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PSB CS 1000 - černé. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PSB CS 1000 - Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PSB CS 1000 - Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PSB CS 1000 - černé.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií