AD homeoffice AD homeoffice

PSP - Grand Theft Auto: Vice City Stories

Zobraziť katalóg
PSP - Grand Theft Auto: Vice City Stories
4,5 31 hodnotení
Hra na konzolu
Kód:  MY060 Produktové číslo:  5026555281683
PSP - Grand Theft Auto: Vice City Stories Predaj skončil

PSP - Grand Theft Auto: Vice City Stories

Druhé Grand Theft Auto pre Sony PSP. Po studenom Liberty City sa vrátime do slnečného prostredia Vice City. V hlavnej úlohe sa objaví 28-ročný vojak Victor Vance (ten, ktorého v úvode pôvodnej hry zabil SWAT tím), ktorý bude mať pred sebou herné prostredie oveľa rozsiahlejšie, ako to bolo vo Vice City, s čím súvisí aj väčší počet dopravných prostriedkov a predmetov na výber (helikoptéra, ďalekohľad), aj nejaké nové zbrane. Okrem novej schopnosti - plávanie - sa hráči môžu tešiť aj na jazdu na vodných lyžiach, nový spôsob ovládania motoriek, väčšiu kumuláciu ľudí a objektov v obraze, viac interiérových priestorov, nové aj sčasti rozostavané známe budovy, lepšiu viditeľnosť (resp. do väčšej diaľky) a bohatšiu škálu farieb, rozličné efekty súvisiace so zmenami počasia (hovorí sa o hurikánoch), prirodzenejšie animácie postáv a tiež multiplayerové dispozície v štýle predchádzajúceho Liberty City Stories.

Hra je určená pre osoby od 18 rokov!

Parametre a špecifikácia

Žáner
Akčný Hotovo!
Vekové obmedzenie
18 rokov Hotovo!
Problematickosť obsahu
Vulgárna reč, Násilie Hotovo!

Žáner

Žáner
Akčný Hotovo!

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie
18 rokov Hotovo!
Problematickosť obsahu
Vulgárna reč, Násilie Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre PSP - Grand Theft Auto: Vice City Stories
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PSP - Grand Theft Auto: Vice City Stories. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PSP - Grand Theft Auto: Vice City Stories.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií