Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Puma Buzz Backpack čierny

Zobraziť katalóg
Puma Buzz Backpack čierny
4,5 2 hodnotení
Batoh štýlové, do školy, práca a výlet, hlavné vrecko s dvomi zipsami, vnútri vrecko na notebook, nastaviteľné popruhy, sieťované vrecká na pitie alebo iné malé veci
Kód:  SPTms1327 Produktové číslo:  4055262370381 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Puma Buzz Backpack čierny

Pred objednaním overte rozmery vášho zariadenia, či je preň vami vybraný batoh dostačujúci..

Jednoduchý, elegantný batoh značky Puma sa stane vaším obľúbeným spoločníkom na cestách do školy, do práce alebo do voľného času. Jeho rozmery sú dostatočné na nosenie všetkých vecí, ktoré potrebujete mať. Dve veľké vrecká sú na zips, čo zaručuje, že v zadnej časti batohu nie je nič iného dôležité. Jedna z týchto vreciek ukrýva priestor pre bezpečné uloženie vášho notebooku. Preto bude chránený pred poškodením alebo inou degradáciou. Vpredu môžete nájsť logo s firemným logom a menším vreckom, ktoré vám dajú menšie veci a cennosti. Bočné vrecká sú vrecká zo sieťoviny určené na nosenie nápojovej fľaše alebo iného podobného inventára. 

Ramenné popruhy sú nastaviteľné v závislosti od potrieb používateľa. Tiež sú tlmené, a preto sa tešíte aj na dlhých cestách. Na prenášanie batohu môžete tiež použiť popruh na hornej časti batohu. 

Kľúčové vlastnosti

  • Záchranný batoh
  • Oddelené priestory pre laptopy
  • Dostatok menších vreciek
  • Na bokoch sú vrecká zo sieťoviny
  • Polstrované zadné a ramenné popruhy
  • Dĺžka ramien nastaviteľná

materiál:
45% polyester 600D s polyuretánom
27% 600D polyester
17% 200D nylon s polyuretánom
11% 500D polyester

Rozmery:
47 × 34 × 17 cm

Parametre a špecifikácia

Vrecká
Vrecko na notebook Hotovo!

Výbava

Vrecká
Vrecko na notebook Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Pri výrobku nie je uvedené aká max. velkost NTB sa do neho zmesti

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na přesné rozměry tohoto batohu a zda by se do něj vlezl notebook s úhlopříčkou 15,4 a rozměry cca 36x27x3. Děkuji.

Diskusia a poradňa k Puma Buzz Backpack čierny
Príslušenstvo pre Puma Buzz Backpack čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Puma Buzz Backpack black . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Puma Buzz Backpack black.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií