AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

PUNEX PXG3022

Zobraziť katalóg
PUNEX PXG3022
3,0 4 hodnotení
Elektrický gril kontaktný, 1800 W, nepriľnavá povrchová úprava plôch na pečenie 33 x 24 cm, plynulá regulácia teploty, 2 termostaty - oddelené nastavenie teplôt pre každú plochu na pečenie, vhodné pre steak, sandwich, toast, ryby, burgery
Kód:  DOMGR005 Produktové číslo:  PXG3022

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

PUNEX PXG3022

Radi grilujete, ale nemáte k tomu potrebný priestor alebo vás obmedzuje nepriaznivé počasie? Využite možnosti domáceho grilovania s kontaktným grilom Punex. Kedykoľvek dostanete chuť na grilované pochúťky, bude vám tento multifunkčný stolový gril po ruke. Navyše je táto varianta grilovania, zdravá! 

Kľúčové vlastnosti

  • Všestranné využitie
  • Odnímateľné dosky
  • 2 nastaviteľné teploty
  • Jednoduché čistenie a údržba
  • Tepelne izolovaná rukoväť
  • Nepriľnavá plocha

Vybavenie

Gril je vybavený 2 nastaviteľnými termostatmi. Každá plocha na pečenie môže byť nastavená rôzne, čo zaiste u grilovaní rôznych surovín oceníte. Čistenie a údržba je veľmi jednoduchá, na lepšiu manipuláciu sú dosky ľahko odnímateľné s technológiu Easy click. Stabilné pogumované nožičky zabraňujú nechcenému posúvaniu grilu po stole. 

Všestrannosť

Tento gril má hlavnú výhodu v jeho mnohostrannom využití. Dá sa na ňom okrem grilovania tiež zapekať, rozohrievať atď. Vďaka plne otvárateľnému veku, môžete využiť pri príprave pokrmov celú plochu grilu. Nepriľnavá povrchová úprava zaručí, že sa váš pokrm, aj bez použitia tuku, nebude k doskám prichytávať. 

 
Poznámka:
» Všetky Prenosné grily

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, rozumím tomu správně, že když to předěláma na toustvač, tak ta vrchní strana nehřeje? Mám zájem o gril, kde budou hřát obě dvě strany? do 1200,- a lze to použít jak ta tousty, tak jako gril, kde využiju obe strany a bude to v jedné rovině děkuji

Diskusia a poradňa k PUNEX PXG3022
Príslušenstvo pre PUNEX PXG3022 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PUNEX PXG3022. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PUNEX PXG3022. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PUNEX PXG3022. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PUNEX PXG3022.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií