Rapture AP+ plus nový vizuál

QNAP TS-231

Zobraziť katalóg
QNAP TS-231
4,7 14 hodnotení
Dátové úložisko pre 2x 2.5/3.5" SATA II/III HDD alebo SSD, Cortex A9 Dual-Core 1.2GHz, 512MB DDR3, RAID (JBOD, 0,1), 2x GLAN, USB PrintServer, 3x USB 3.0, 1x eSATA, CZ menu
Kód:  QL267c7c Produktové číslo:  TS-231 Stránky výrobcu

QNAP TS-231

QNAP TS series
QNAP TS-231

QNAP TS-231

TS-231 je výkonné, dvojdiskové a ľahko použiteľné sieťové úložisko na zálohovanie, synchronizáciu, vzdialený prístup a domácu zábavu. S Notes Station môžete ľahko vytvoriť digitálne poznámky na privátny cloud a zdieľať s priateľmi a kolegami bez dodatočných nákladov. Funguje na pokročilom ARM Cortex® A9 dual-core procesore a prináša neuveriteľný výkon ako domáci NAS s tromi USB 3.0, jedným eSATA, a dvoma Gbitovými LAN portmi.

Jednoduché nastavenie

Umožňuje jednoduchú inštaláciu systému bez použitia disku CD. Jednoducho navštívte stránku start.qnap.com a postupujte podľa sprievodcu nastavením. Pre začiatočníkov je vybavený "automatickým nastavením" pre ľahšie uvedenie do prevádzky. Všetky ďalšie nastavenia možno flexibilne meniť kedykoľvek po inštalácii.

Snadné nastavení
Centrum aplikací

Centrum aplikácií pre rozšírenie funkcií

QNAP App Center ponúka širokú škálu aplikácií vyvinutých QNAP vrátane nástrojov pre zálohovanie, synchronizáciu, obchod, komunikáciu, sťahovanie, zábavu a oveľa viac. Užívateľ si môže inštalovať z centra aplikácií iba to, čo je pre neho najvhodnejšie a kedykoľvek to odinštalovať. Aktualizácia týchto aplikácií je samozrejmosťou.

Správa súborov cez internet

File Station prináša prácu so súbormi do webových prehliadačov, ktorá vám umožní nahrávať, sťahovať a spravovať súbory všade tam, kde je pripojenie na internet. Podpora extrahovania, vytvorenie zložky aj inteligentné vyhľadávanie súborov a priečinkov, File Station tiež umožňuje ľahko zdieľať súbory s priateľmi a rodinou prostredníctvom jedinečných adries URL. Práca s File Station je vďaka bezpečnostným funkciám spoľahlivá a bezpečná.

Správa souborů
Excelentní výkon

Excelentný výkon pre multimediálnu zábavu

Vybavený výkonným a predsa energeticky úsporným Freescale ™ ARM Cortex-A9 dual-core 1,2 GHz procesorom, je vysoko výkonný domáci NAS poskytujúci neuveriteľný výkon až 110 MB/s pri čítaní a 80 MB/s pri zápise. Pre rozšírené šifrovanie a dešifrovanie poskytuje prenosovú rýchlosť viac ako 30 MB/s pri súčasnom zaistení bezpečnosti citlivých uložených osobných údajov.

Intuitívne ovládanie s QTS 4.1

Je vybavený zbrusu novým systémom QTS 4.1. Multi-window dizajn a multi-tasking účinne zvyšuje efektivitu prevádzky. Inteligentná plocha poskytuje množstvo inovatívnych funkcií ako je hlavné menu, drag-and-drop ikony, práca na viacerých plochách, personalizované tapety a ďalšie inteligentné nástroje. Aby ste mohli začať, nie je potrebné mať žiadne špeciálne vedomosti a všetko je navyše v českom jazyku.

Intuitivní ovládání
Přístup a sdílení na mobilních zařízeních

Prístup a zdieľanie na mobilných zariadeniach

Váš NAS je váš privátny cloud, ktorý rozširuje kapacitu chytrých mobilných zariadení. Aplikácia Qfile umožňuje ľahký prístup na server, nahrávanie, sťahovanie a zdieľanie súborov. Qfile pre iOS navyše umožňuje prehrávanie na televízore cez AirPlay. Aplikácia Qmanager umožňuje sledovať a ovládať váš NAS vzdialene bez zapnutia počítača. K dispozícii sú mobilné aplikácie QVideo, QPhoto, QMusic a mnoho ďalších.

Streamovanie multimédií a off-line transkódovanie

Vaše multimédiá a filmy môžete jednoducho prehrávať na kompatibilných DLNA zariadeniach, ako napríklad Smart TV, Sony PS3, Microsoft Xbox 360 a ďalšie. Navyše podporuje off-line transkódovanie videí, čo umožňuje prehrávať videá na mobilných zariadeniach po internete v optimálnom rozlíšení. Automaticky konvertuje videá v zložke s filmami pre použitie na mnohých rôznych zariadeniach.

Streamování multimédií
Download stanice

Download stanica 24/7 hodín v týždni

Je perfektné download centrum pre vysokorýchlostný Bittorrent, PT, eMule, FTP a HTTP sťahovanie. Potom, čo pripravíte úlohy na stiahnutie, môžete vypnúť počítač a bude sťahovať toľko HD videí, koľko potrebujete. S Qget programom môžete spravovať úlohy sťahovania v lokálnej sieti alebo vzdialene na Internete.

  • Ak NAS nedisponuje 2,5" pozíciou na uloženie 2,5" diskov, bude potrebné použiť redukčný rámček na 3,5" pozíciu.
  • V prípade, že je NAS vybavený viacerými pozíciami na disky, nie je nutné, aby boli zaplnené všetky.

Parametre a špecifikácia

Počet pozícií pre disk
2 × Hotovo!
Počet pozícií osadených diskom
0 × Hotovo!
Podporovaný RAID
RAID 0, RAID 1 (zrkadlenie), Špeciálny Hotovo!
Podporované služby
Media server (DLNA), Zdieľanie súborov (SAMBA, HFS, CIFS), Nahrávanie z IP kamier, FTP server, Web server, Download server, iSCSI, Print server, iTunes server Hotovo!
Frekvencia procesora
1,2 GHz Hotovo!

Úložisko

Počet pozícií pre disk
2 × Hotovo!
Počet pozícií osadených diskom
0 × Hotovo!
Podporovaný RAID
RAID 0, RAID 1 (zrkadlenie), Špeciálny Hotovo!

Služby

Podporované služby
Media server (DLNA), Zdieľanie súborov (SAMBA, HFS, CIFS), Nahrávanie z IP kamier, FTP server, Web server, Download server, iSCSI, Print server, iTunes server Hotovo!

Výkon

Frekvencia procesora
1,2 GHz Hotovo!
Rýchlosť čítania
110 MB/s Hotovo!
Rýchlosť zápisu
80 MB/s Hotovo!
Procesor
ARM Cortex-A9 Hotovo!

Využitie

Využitie
Domáci Hotovo!

Rozhraní

eSATA
1 × Hotovo!
LAN
2 × Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
3 × Hotovo!

Spotreba

Spotreba v Stand-by
9,78 W Hotovo!
Typická spotreba
20,56 W Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
225 mm Hotovo!
Výška
168,5 mm Hotovo!
Šírka
102 mm Hotovo!
Hmotnosť
1,28 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Lze rozšířit RAM?

V jakém modu umí fungovat rozhraní LAN? Umí server routovat anebo funguje jako switch/bridge? Jde mi o to NAS připojit do domácí sítě přes LAN a jelikož mám jen jednu zásuvku na daném místě, chtěl bych přes tento NAS připojit ještě Raspberry do té samé sítě. Wifi pro mě není řešení, proto bych tento problém rád vyřešil pomocí dvou rozhraní LAN na tomto NAS serveru. děkuji

QNAP TS-231 Dobrý den mám problém s touto NAS, pokud se připojí kolem 25 uživatelů do adresáře Public, najednou NAS odepře přístup do tohoto adresáře až do restartu NAS pak zas funguje. Chtěl jsem se proto zeptat jestli má tato NAS nějaký omezený počet uživatelů do adresáře. Ještě jedna důležitá věc, že se jedná o učebny a do adresáře vstupují všichni jedním stejným uživatelem/heslem. Pokud, ale provedu restart a připojuji se vícero PC sám vše chodí.

Diskusia a poradňa k QNAP TS-231
Príslušenstvo pre QNAP TS-231 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si QNAP TS-231. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: QNAP TS-231.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií