Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

QNAP TS-251A-4G

Zobraziť katalóg
QNAP TS-251A-4G
Dátové úložisko pre 2x 2.5 / 3.5" SATA II / III HDD alebo SSD, Intel® Celeron® N3060 dual-core 1.6GHz, 4GB DDR3, RAID (0,1), 2x GLAN, 4x USB 3.0, 1xMIC, 1xHDMI 4K, CZ menu
Kód:  QL272k54 Produktové číslo:  TS-251A-4G Stránky výrobcu

QNAP TS-251A-4G

Dvojjadrová procesorová jednotka Intel Celeron N3060 14nm a hardvérovo akcelerované šifrovanie

NAS je založený na pokročilom dvojjadrovom procesore Intel Celeron 14nm, 1,6 GHz, ktorý sa vyznačuje nízkym konštrukčným termálnym výkonom (TDP, len 6 wattov) a je schopný automatického navýšenia frekvencie až na 2,48 GHz. V kombinácii s dvojkanálovou DDR3L-1600 RAM a duálnymi portmi siete Gigabit LAN a SATA 6Gb / s dokáže TS-251A podávať dátovú priepustnosť až 211,88 MB / s pre optimalizáciu aplikácií nevyhnutných pre chod podniku, a pritom zostáva energeticky efektívny. TS-251A ponúka aj hardvérovo akcelerované šifrovanie Intel AES-NI, ktoré zaistí dátovú priepustnosť až 209,13 MB / s.

Priamy prístup k súborom pomocou portu USB QuickAccess

NAS je vybavený inovatívnym portom USB 3.0 QuickAccess, ktorý vám umožní vykonať prvotnú inštaláciu a konfiguráciu vášho TS-251A, bez toho aby ste museli byť pripojení k sieti. K súborom a dátam uloženým možno získať prístup aj priamo pomocou Qfinder Pre a kábla USB 3.0 alebo kábla USB 2.0 Micro B. Navyše môžete používateľom prideľovať prístupové práva k rôznym zložkám a zamedziť tak neoprávnenému prístupu k dôležitým súborom.

Slobodne využívajte médiá s multizonálním riadením multimédií

Používajte TS-251A ako multizonálny multimediálny systém, ktorým zaplníte všetky kúty svojho domu médiami podľa vlastnej voľby. Fotografie, hudbu a videá môžete centrálne spravovať a vysielať do HDMI, DLNA, Apple TV, Chromecast, Roku, Amazon Fire TV alebo do zariadení uložených na TS-251A (iba hudobné vysielanie) cez Bluetooth alebo cez USB. So serverom Plex Media sa TS-251A stáva výkonným nástrojom na vysielanie obsahu.

Dokonalé prekódovanie videí 4K

TS-251A, vybavený pokročilou HD grafikou Intel ôsmej generácie, podporuje hardvérové dekódovanie videí 4K H.264 a podáva prvotriedne prekódovanie videí 4K a 1080p v reálnom čase pre konverziu videí do univerzálnych formátov, ktoré možno hladko prehrávať na PC, na mobilných zariadeniach a na Smart TV. S offline překódováním môžete prežívať neprerušované prehrávanie videí na File Station, Video Station a v mobilnej aplikácii Qfile aj vtedy, keď sa môžete pripojiť na Internet len cez pomalé pripojenie, ak vyberiete vopred renderované video s nižším rozlíšením.

QTS - jednoduchý a výkonný

Vďaka intuitívnemu užívateľskému rozhraniu systému QTS bude váš zážitok s NAS inteligentnejší, plynulejšií a okázalejší. Jeho moderný flat dizajn optimalizuje dobu načítania a jeho inteligentná pracovná plocha vám umožní rýchlo vyhľadať požadované funkcie, vytvárať zástupcu na pracovnej ploche alebo skupinového zástupcu, v reálnom čase monitorovať dôležité systémové informácie a otvárať viac okien aplikácií pre prevádzku väčšieho počtu úloh naraz, čo prináša vyššiu efektivitu prevádzky.

Synchronizácia súborov naprieč zariadeniami a cloudovým prostredím

Qsync premení váš TS-251A na zabezpečené a vysokokapacitné dátové centrum pre synchronizáciu súborov. Každý súbor bude sprístupnený všetkým pripojeným zariadeniam, ako napríklad počítačom, laptopom alebo mobilným zariadením. Qsync poskytuje rôzne spôsoby synchronizácie a skupinového zdieľania súborov, čím výrazne zlepšuje flexibilitu tímových projektov a spolupráce. Podporuje tiež centralizovanú konfiguráciu a umožňuje vám diaľkovo vymazať zložku Qsync na stratenom zariadení a zamedziť tak narušeniu integrity dát, alebo dokonca tieto dáta znovu obnoviť po opätovnom získaní zariadení.

Obnovujte súbory so snímkami pre zväzky a LUN

QTS Storage Manager ponúka ľahko použiteľný webový snímkovací nástroj, ktorým môžete jednoducho zálohovať dáta na TS-251A a v prípade straty dát ich obnoviť späť do akéhokoľvek bodu v čase. Môžete vytvárať snímky zväzkov aj LUN (až 64 snímok na jeden zväzok alebo LUN a maximálne 256 snímok na jeden NAS), účinne replikovať zábery zväzkov / LUN na vzdialené servery funkcií Snapshot Replica, pričom sa skopírujú iba vykonané zmeny, a vďaka tomu rýchlo naklonovať snímku zväzku / LUN ako miestny zväzok bez prerušenia operácií práve prebiehajúcich na systéme.

Qsirch - inteligentnejší a rýchlejší spôsob vyhľadávania

TS-251A podporuje komerčne vyvinutú vyhľadávaciu platformu Qsirch k rýchlemu vyhľadávaniu súborov. Okrem zobrazenia miniatúr a nápovedy ku kľúčovým slovám vám Qsirch umožňuje tiež prehledávanie súborov.eml uložených na TS-251A a využitie prispôsobených kritérií vyhľadávania ako napríklad dátumu, veľkosti, odosielateľa a príjemcu. Qsirch si dokonca pamätá vašu históriu vyhľadávania, čím vám umožní rýchlo navigovať k súborom, ktoré ste vyhľadávali skôr. Ďalej môžete používať doplnok Google Chrome Qsirch Helper k vyhľadávaniu súborov na svojom NAS pomocou Google Search.

vypnuté
TS-251A
 

Poštové centrum pre váš súkromný cloud

Qmail Agent je online e-mailový klient. Poskytuje kompletnú funkcionalitu pre vytváranie, čítanie a organizáciu e-mailových správ. Pri vytváraní e-mailov môžete dokonca zasielať súbory, fotografie a dokumenty z TS-251A. QmailAgent tiež umožňuje užívateľom systémov iOS a Android rýchlo kontrolovať väčší počet e-mailových účtov pomocou mobilných zariadený. QmailAgent môžete používať tiež spolu s programom Qsirch, ktorý podporuje výkonné funkcie vyhľadávania v e-mailoch.

Rozsiahle dozorné riešenie poskytuje zabezpečenie 24 hodín denne, 7 dní v týždni

Surveillance Station je profesionálny Systém správy videa (Video Management System, VMS) pre sieťový dohľad, ktorý ponúka užívateľsky priaznivé administratívne rozhranie, viac ako 3 000 kompatibilných modelov IP kamier a rozšíriteľné licencie ku kanálom IP kamier .Podporuje monitorovanie v reálnom čase, nahrávanie a prehrávanie videa a zvuku pomocou širokej škály upraviteľných nastavení. Tiež si môžete nainštalovať aplikáciu Vmobile na svoje zariadenia s operačnými systémami iOS alebo Android a kedykoľvek a odkiaľkoľvek spravovať monitorované kanály pre zabezpečenie vášho kancelárskeho prostredia.

Úložisko pre hosting virtuálnych počítačov a kontajnerových aplikácií

Virtualization Station umožňuje hosting virtuálnych počítačov (VM) na TS-251A a prístup k nim prostredníctvom webového prehliadača alebo VNC. Virtualization Station podporuje viac operačných systémov, rýchle vytváranie virtuálnych počítačov (VM), zálohovanie a obnovenie VM, import / export VM, snímky, a správu zariadení pre centrálne riadenie VM. Virtualization Station umožňuje, aby TS-251A a VM zdieľali rovnaký port siete LAN.

Užívajte si exkluzívny karaoke zážitok s OceanKTV

Virtualization Station umožňuje hosting virtuálnych počítačov (VM) na TS-251A a prístup k nim prostredníctvom webového prehliadača alebo VNC. Virtualization Station podporuje viac operačných systémov, rýchle vytváranie virtuálnych počítačov (VM), zálohovanie a obnovenie VM, import / export VM, snímky, a správu zariadení pre centrálne riadenie VM. Virtualization Station umožňuje, aby TS-251A a VM zdieľali rovnaký port siete LAN.

vypnuté
TS-251A
 

Asistenčné linka

Ak narazíte na technické problémy alebo budete mať nejaký návrh na zlepšenie našich produktov, môžete pomocou aplikácie Asistenčná linka priamo kontaktovať náš personál podpory. Táto aplikácia vám umožňuje priamo posielať spätnú väzbu, otázky a požiadavky na technickú podporu nášmu tímu. K funkciám asistenčné linky patrí technická podpora, čo umožňuje nášmu tímu rýchlo vyriešiť všetky problémy pomocou vzdialeného pripojenia vášho NAS cez zabezpečené šifrované pripojenie SSL 256 bitov.

 
  • Ak NAS nedisponuje 2,5" pozíciou na uloženie 2,5" diskov, bude potrebné použiť redukčný rámček na 3,5" pozíciu.
  • V prípade, že je NAS vybavený viacerými pozíciami na disky, nie je nutné, aby boli zaplnené všetky.

Parametre a špecifikácia

Počet pozícií pre disk
2 × Hotovo!
Podporovaný RAID
RAID 0, RAID 1 (zrkadlenie), JBOD Hotovo!
Podporované služby
Media server (DLNA), Zdieľanie súborov (SAMBA, HFS, CIFS), Cloud server, Nahrávanie z IP kamier, FTP server, Web server, Download server, iSCSI, Databázový server Hotovo!
Frekvencia procesora
1,6 GHz Hotovo!
Rýchlosť čítania
194 MB/s Hotovo!

Úložisko

Počet pozícií pre disk
2 × Hotovo!
Podporovaný RAID
RAID 0, RAID 1 (zrkadlenie), JBOD Hotovo!

Služby

Podporované služby
Media server (DLNA), Zdieľanie súborov (SAMBA, HFS, CIFS), Cloud server, Nahrávanie z IP kamier, FTP server, Web server, Download server, iSCSI, Databázový server Hotovo!

Výkon

Frekvencia procesora
1,6 GHz Hotovo!
Rýchlosť čítania
194 MB/s Hotovo!
Rýchlosť zápisu
211 MB/s Hotovo!
Procesor
Intel Celeron Hotovo!

Využitie

Využitie
Domáci, Firemný Hotovo!

Rozhraní

LAN
2 × Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
3 × Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti
GDPR ready Hotovo!

Spotreba

Spotreba v Stand-by
7,9 W Hotovo!
Typická spotreba
16,2 W Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
219 mm Hotovo!
Výška
102 mm Hotovo!
Šírka
169 mm Hotovo!
Hmotnosť
1,28 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

který NAS je výkonější TS-251A nebo TS-251+ jeden má Quad a druhý Dual core díky za informaci

Je možné provozovat tento NAS v kterémkoliv op. systému (Windows, Android)?

Diskusia a poradňa k QNAP TS-251A-4G
Príslušenstvo pre QNAP TS-251A-4G Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si QNAP TS-251A-4G. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte QNAP TS-251A-4G. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte QNAP TS-251A-4G. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: QNAP TS-251A-4G.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií