Rapture Aplikace

QNAP TS-831x-8G

Zobraziť katalóg
QNAP TS-831x-8G
4,0 1 hodnotení
Dátové úložisko pre 8x 2.5/3.5" SATA II/III HDD nebo SSD, Annapurna AL-314 Quad-core 1.4 GHz, 8GB DDR3, RAID (0,1, 5, 5 + hot spare, 6, 10), 2x GLAN, 2x10GLAN,1x exp.slot,3x USB 3.0, CZ menu
Kód:  QL270s4 Produktové číslo:  TS-831X-8G

QNAP TS-831x-8G

Výkonný osempozícový štvorjadrový TS-831x obsahuje dva porty siete 10GbE SFP + pre plnú podporu vysokorýchlostných sietí 10GbE, a to za cenu šetriacej Váš rozpočet s maximálnou návratnosťou investície. TS-831x poskytuje rozmanité funkcionality typu všetko-v-jednom a unikátne funkcie ako napríklad VJBOD (Virtual JBOD), ktorý zavádza ekonomický spôsob využitia nevyužitého miesta v NAS pri rozširovaní úložnej kapacity iných QNAP NAS a Container Station, ktorá Vám umožní rýchlo vyvinúť a nasadiť aplikácie pre Internet vecí (IoT). TS-831x je nákladovo efektívne úložné riešenie určené pre rastúce podniky požadujúce zálohovanie, obnovenie, súkromný cloud, ukladanie pre virtualizáciu, a zaistenie Vašej IT infraštruktúry do budúcnosti pre siete 10GbE.

- Pripravenosť pre siete 10GbE, pamäte SSD a hardvérovo akcelerované šifrovanie
- VJBOD Vám umožňuje použít TS-831x k rozšíreniu úložnej kapacity iného QNAP NAS
- Užívajte si kontajnerovú virtualizáciu a vývoj aplikácií pre IoT s Container Station
- Vybudujte si súkromný cloud pre centrálnu organizáciu, správu súborov a úloh zálohovania
- Zabezpečený prístup s programami VPN Server a VPN Client
- Rýchlo vyhľadávajte súbory pomocou prirodzeného vyhľadávania v reálnom čase s Qsirch
- Škálovateľná konštrukcia s dvoma rozširujúcimi jednotkami QNAP UX-800P pre celkovú úložnú kapacitu až 24 diskových jednotiek

Štvorjadrové CPU, 8GB / 16GB RAM a hardvérovo akcelerované šifrovanie

TS-831x je vybavený štvorjadrovým procesorom ARM® Cortex-A15 s frekvenciou 1,4 GHz a 8 GB / 16 GB DDR3 RAM (navýšitelné na 16 GB), SATA 6 GB / s, dvoma portami siete 10GbE SFP + LAN, ako aj porty siete Gigabit LAN, a rozširujúcim slotom PCIe pre ďalšiu rozširujúcu sieťovú kartu (NIC). Hardwarovo akcelerovaný šifrovací stroj na TS-831x poskytuje bezprecedentný výkon vo svojej triede s 256-bitovým šifrovaním celých zväzkov AES, čím zlepšuje výkon a zabezpečenie systému a zaisťuje bezpečie citlivých podnikových dát uložených na TS-831x.

Pripravenosť pre siete 10GbE s integrovanými portami 10GbE SFP +

TS-831x ponúka nielen dva integrované porty siete Gigabit Ethernet, ale tiež dva porty siete 10GbE SFP + pre plnú podporu vysokorýchlostných sietí 10GbE schopných podávať bleskovo rýchlou dátovú priepustnosť pre podniky vyžadujúce vyššiu prenosovú šírku pre virtualizáciu, rýchle zálohovanie a obnovenie pre stále narastajúce množstvo dát. Prídavný slot PCIe umožňuje inštaláciu tretieho portu 10GbE pre flexibilné nasadenie vysokorýchlostnej siete. V kombinácii so svojou veľkou potenciálnou kapacitou úložísk je TS-831x, vyznačujúci sa pripravenosťou pre siete 10 GbE, dokonalou voľbou pre spoločnosti, ktoré chcú ukladať veľké objemy dát a vynikať rýchlosťou ich prenosu.

Akcelerácia SSD cache

TS-831x podporuje SSD caching, ktorý dokáže značne zlepšiť výkon IOPS úložných zväzkov a zvýšiť tak prevádzkovú efektivitu. Je dokonalý na vylepšenie celkového pracovného toku u aplikácií náročných na frekvenciu vstupných a výstupných operácií (IOPS), kombináciou SSD a HDD umožňuje čo najlepšie optimalizovať náklady i výkon.

VJBOD: maximalizujte úspornosť zdieľanie používaním NAS na rozšírenie kapacity iných NAS

Okrem použitia fyzických rozširujúcich úložných jednotiek je tu ešte ďalšia možnosť rozšírenia úložnej kapacity na NAS. QNAP VJBOD (Virtual JBOD) je sieťový zväzok JBOD, ktorý Vám umožní rozšíriť úložisko Vášho QNAP NAS o ďalšie jednotky QNAP NAS. TS-831x ponúka vysokú potenciálnu kapacitu, pomocou ktorej môžete úsporne rozšíriť iné úložiská QNAP NAS s VJBOD a vytvárať virtuálne zoznamy úložísk a zväzky na virtuálnych diskoch pre prevádzku služieb NAS.

Rýchla implementácia aplikácií pre IoT pomocou Container Station

QNAP Container Station exkluzívne integruje systémovo nenáročné virtualizačné technológie LXC and Docker®, čím Vám umožní prevádzkovať na TS-831x väčší počet izolovaných systémov Liinux® a navyše sťahovať aplikácie z integrovaného registra Docker Hub® Registry. Podporuje import / export kontajnerov a nastavovanie práv a je vybavený informatívnym ovládacím panelom a flexibilným užívateľským rozhraním, pomocou ktorého môžete vykonávať správu viacerých kontajnerov. A čo viac: Container Station poskytuje ideálnu platformu pre bezpočet praktických kontajnerových aplikácií, pomocou ktorej môžu vývojári ľahko aplikovať, rýchlo vyvíjať a pohodlne implementovať aplikácie pre IoT. Jednoducho vyhľadajte "IoT" pod Container Station, získajte správne kontajnery a vytvorte si rozmanité aplikácie pre IoT.

QTS - jednoduchý a efektívny

Vďaka intuitívnemu užívateľskému rozhraniu systému QTS bude Váš zážitok s NAS inteligentnejší, plynulejší a okázalejší. Jeho moderné plochá koncepcia optimalizuje dobu načítania a jeho inteligentné pracovná plocha Vám umožní rýchlo vyhľadať požadované funkcie, vytvárať zástupcu na pracovnej ploche alebo skupinových zástupcov, v reálnom čase monitorovať dôležité systémové informácie a otvárať viac okien aplikácií pre prevádzku väčšieho počtu úloh naraz, čo prináša vyššiu efektivitu prevádzky. QTS prelamuje bariéry zariadení, platforiem a geografických vzdialeností, aby Vám prinášal optimalizovaný zážitok v cloudových prostrediach.

Zdieľanie súborov naprieč platformami, centralizované dátové úložisko

TS-831x podporuje protokoly SMB / CIFS, NFS, a AFP pre zdieľanie súborov naprieč sieťami Windows®, Mac®, Linux® / UNIX®. Dáta, protokolárne záznamy a obrazy ISO CD a DVD je možné centrálne skladovať na TS-831x a chrániť ich integrovaným antivírusovým riešením. Služby Windows AD® a LDAP umožňujú systémovým administrátorom konfigurovať práva užívateľov pomocou existujúceho servera Windows AD, LDAP servera alebo integrovaných služieb LDAP. TS-831x podporuje SAMBA v4 a môže fungovať ako doménový radič Windows pre správu nastavenia práv.

Ucelené zálohovacie riešenia zabezpečenia dát

QNAP NetBak Replicator podporuje zálohovanie dát v reálnom čase a podľa plánu na OS Windows, vrátane archivácie e-mailov v programe Outlook®. Podporovaná je aj Apple Time Machine®, aby používatelia systému Mac® OS X mali riešenie pre jednoduché zálohovanie dát na TS-831x. Port USB 3.0 na prednom paneli poskytuje funkciu kopírovania jedným dotykom, pomocou ktorej môžete okamžite zálohovať dáta z externých diskov na TS-831x jednoduchým jediným kliknutím, alebo alternatívne zálohovať dáta z TS-831x na externé disky. Podporovaná je tiež široká škála zálohovacieho softvéru od tretích strán, ako napríklad Acronis True Image® a Symantec Backup Exec ™.

Riešenie pre obnovenie po havárii prinášajú pokoj mysle

TS-831x ponúka rôzne možnosti obnovenia dát. Vzdialená replikácia v reálnom čase (RTRR, Real-Time Remote Replication) podporuje zálohovanie dát v reálnom čase alebo podľa plánu na vzdialené servery QNAP NAS alebo FTP a synchronizuje súbory z miestnej zložky do vzdialených zložiek s lepšou efektivitou zálohovania. Môžete využívať číslovanie verzií záloh, aby ste mali zachovaný určitý počet verzií, pričom možnosti sú buď jednoduché číslovanie verzií, ktorým môžete naplánovať, koľko verzií má byť uchovávaných a na ako dlho, alebo inteligentné číslovanie verzií s rotačným plánom, pri ktorom sa skoršie verzie záloh automaticky prepisujú. TS-831x ďalej ponúka protokol rsync na zálohovanie dát podľa plánu na iný vzdialený server. Dáta je možné zálohovať a obnovovať aj pomocou niektorej z radu služieb pre ukladanie do prostredia cloud, ako napríklad Amazon® S3, Amazon® Glacier, Microsoft® Azure, ElephantDrive®, Dropbox®, Google Drive ™, Google Cloud Storage ™, a ďalších.

Rozsiahle možnosti zabezpečenia

V prostredí otvorených sietí sa podnikové dáta môžu stať terčom potenciálneho útoku. TS-831x poskytuje početné možnosti zabezpečenia, ako napríklad šifrovaný prístup, blokovanie IP adries, overovanie dvoma krokmi a ďalšie. IT administrátori môžu tiež riadiť prístupové práva jednotlivých užívateľov k rôznym zložkám a brániť tak neoprávnenému prístupu k dôležitým súborom. TS-831x ďalej podporuje 256-bitové šifrovanie AES, čím bráni neoprávnenému prístupu k citlivým osobným údajom a ich narušenie aj v prípade krádeže pevných diskov alebo aj celého systému.

Zabezpečený prístup s VPN Server a VPN Client

TS-831x je možné používať ako VPN server s podporou L2TP / IPsec, OpenVPN a PPTP, takže Vám umožní zabezpečený prístup k dátam zdieľaným v rámci privátnej miestnej siete. Tiež ho možno používať aj ako VPN Client pre pripojenie k iným serverom VPN (je možné prepojiť viac serverov naraz) alebo k virtuálnym privátnym sieťam cez PPTP a OpenVPN pre zabezpečený prenos dát. Svoje zariadenia môžete pripojiť k svojmu NAS a ku svojmu serveru VPN doma pre prístup k dátam na LAN; Napríklad sa môžete pripojiť cez VPN Client na svojom NAS k serverom VPN v zahraničí, aby ste získali prístup k službám, ktorých prevádzka je vo vašej krajine obmedzená.

Qsirch - inteligentnejší a rýchlejší spôsob vyhľadávania

TS-831x podporuje program Qsirch, vyhľadávací nástroj pre rýchle vyhľadávanie súborov. Qsirch podporuje náhľad na miniatúry a dokonca si pamätá vašu históriu vyhľadávania, takže Vám umožní rýchlo navigovať na súbory, ktoré ste vyhľadávali skôr. Prerobený nástroj Qsirch 2.1 novo prináša doplnok Google Chrome, ktorý Vám umožní vyhľadávať pri použití Google Search súbory na Vašom NAS. Qsirch výrazne zvyšuje produktivitu a značne tak znižuje dobu strávenú vyhľadávaním súborov na NAS, pričom Vám umožní sústrediť sa na ostatné úlohy.

Synchronizácia súborov naprieč viacerými zariadeniami

Nástroj Qsync premení VášTS-831x v bezpečné a vysokokapacitné dátové centrum pre synchronizáciu súborov. Každý súbor nahraný na TS-831x bude sprístupnený všetkým pripojeným zariadeniam, ako napríklad počítačom, laptopom alebo mobilným zariadeniam. Qsync je obzvlášť pre tých, ktorí často cestujú, aby mohli spravovať svoje súbory a mať vždy po ruke najaktuálnejšie súbory na rôznych zariadeniach. Qsync poskytuje viac spôsobov synchronizácie súborov a zdieľania súborov v skupine, čím výrazne zvyšuje flexibilitu tímových projektov a spolupráce.

Rozsiahle dozorné riešenie poskytuje zabezpečenie 24 hodín denne, 7 dní v týždni

Surveillance Station je profesionálny Systém správy videa (Video Management System, VMS) pre sieťový dohľad, ktorý ponúka užívateľsky priaznivé rozhranie pre správu, viac ako 3 000 kompatibilných modelov IP kamier a rozšíriteľné licencie ku kanálom IP kamier. Podporuje monitorovanie v reálnom čase, nahrávanie a prehrávanie videa a zvuku pomocou širokej škály upraviteľných nastavení. Ďalej si môžete nainštalovať aplikáciu Vmobile na svoje zariadenia so systémami iOS® alebo Android ™, spravovať monitorované kanály kedykoľvek a odkiaľkoľvek a zabezpečiť tak prostredie svojej kancelárie, alebo si nainštalovať mobilnú aplikáciu VCAM a premeniť svoje mobilné zariadenia na sieťovú kameru pre okamžité nahrávanie na Váš TS -831X. TS-831x ponúka 2 bezplatné kanály k IP kamerám, ktoré môžete rozšíriť až na 30 kanálov zakúpením doplňujúcich licencií.

Aplikácie inštalovateľné podľa potreby pre rozšírenie funkcií NAS

Integrované Centrum aplikácií poskytuje rôzne aplikácie inštalované podľa potreby vyvinuté u QNAP a u vývojárov z radov tretích strán, vrátane nástrojov pre zálohovanie / synchronizáciu, podnikanie, správu obsahu, komunikáciu, sťahovanie, zábavu a mnoho ďalšieho. Ide tiež o centralizované umiestnenie pre správu a aktualizáciu nainštalovaných aplikácií. Podľa potreby môžete voľne inštalovať aplikácie pre rozšírenie funkcionality svojho TS-831x.

Ľahko rozširujte úložnú kapacitu

TS-831x podporuje online rozširovanie kapacity pripojením dvoch rozširujúcich jednotiek QNAP na ukladanie rýchlo narastajúceho množstva dát, čo je obzvlášť ideálne u aplikácií náročných na ukladanie dát, ako je napríklad video dozorovanie, archivácia dáta, ukladanie televízneho vysielania a ďalšie. Úložisko na TS-831x môžete podľa potreby postupne rozširovať, k jednoduchému vykonávaniu rozširovania kapacity NAS a správy rozširujúcich jednotiek úložísk môžete používať Správcu úložísk QTS.

Vďaka podpore QJBOD Express (roaming jednotiek JBOD), môžete jednoducho pripojiť k TS-831x veľkokapacitné rozširujúcu jednotku QNAP a migrovať dáta na iný NAS prostredníctvom tejto jednotky JBOD, aj bez sieťového pripojenia.

Energeticky efektívne

TS-831x využíva energeticky úsporný štvorjadrový procesor ARM®, ktorý sa vyznačuje nízkym napätím a nízkou spotrebou prúdu, pričom zachováva vysoký výkon systémových operácií a je vhodný pre podnikový cloud zapojený nepretržite online, bez toho, aby príliš zvyšoval náklady na elektrinu. K ďalším energeticky úsporným funkciám patrí pohotovostný režim pevného disku, plánované zapnutie / vypnutie, a prebudenie po sieti (Wake on LAN).

Ďalšie funkcie pripravenosti pre malé a stredné podniky

TS-831x, ako nákladovo efektívne Turbo NAS typu všetko-v-jednom, podporuje rôzne podnikové aplikácie.

Turbo NAS podporuje webový server, ktorý umožňuje pohodlne vybudovať na rovnakom serveri viacero webových stránok. Administrátori majú možnosť viesť na jednom Turbo NAS až 32 webov, čím docielia zníženie nákladov na IT.

Turbo NAS podporuje server VPN poskytujúce administrátorom IT jednoduchý spôsob, ako vybudovať zabezpečenú súkromnú sieť a umožňuje personálu prihlasovať sa z prostredia mimo kanceláriu a získavať zabezpečený prístup k podnikovým prostriedkom, ako sú napríklad súbory a Internetové pripojenie.

  • Ak NAS nedisponuje 2,5" pozíciou na uloženie 2,5" diskov, bude potrebné použiť redukčný rámček na 3,5" pozíciu.
  • V prípade, že je NAS vybavený viacerými pozíciami na disky, nie je nutné, aby boli zaplnené všetky.

Parametre a špecifikácia

Počet pozícií pre disk
8 × Hotovo!
Počet pozícií osadených diskom
8 × Hotovo!
Podporovaný RAID
RAID 0, RAID 1 (zrkadlenie), RAID 5, RAID 6, RAID 10 (1+0) Hotovo!
Frekvencia procesora
1,4 GHz Hotovo!
Procesor
Alpine AL-314 Hotovo!

Úložisko

Počet pozícií pre disk
8 × Hotovo!
Počet pozícií osadených diskom
8 × Hotovo!
Podporovaný RAID
RAID 0, RAID 1 (zrkadlenie), RAID 5, RAID 6, RAID 10 (1+0) Hotovo!

Výkon

Frekvencia procesora
1,4 GHz Hotovo!
Procesor
Alpine AL-314 Hotovo!

Využitie

Využitie
Domáci, Firemný Hotovo!

Rozhraní

LAN
2 × Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
3 × Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti
GDPR ready Hotovo!

Spotreba

Spotreba v Stand-by
19,47 W Hotovo!
Typická spotreba
46,36 W Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
235 mm Hotovo!
Výška
185,2 mm Hotovo!
Šírka
298,2 mm Hotovo!
Hmotnosť
8,25 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, zeptám se jaký největší disk HDD tento NAS zvládne (10TB ? 12TB)

Diskusia a poradňa k QNAP TS-831x-8G
Príslušenstvo pre QNAP TS-831x-8G Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si QNAP TS-831X-8G. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte QNAP TS-831X-8G. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte QNAP TS-831X-8G. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: QNAP TS-831X-8G.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií