Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Quad Lock Bike Mount Kit Universal Fit

Zobraziť katalóg
Quad Lock Bike Mount Kit Universal Fit
4,8 5 hodnotení
Držiak na bicykel univerzálny, Quad Lock duálny blokovací systém, veľkosť rúrky na pripevnenie 25 - 40 mm, 3M HVB lepiaca páska
Kód:  QUAL02f Produktové číslo:  QLK-BKE-UNI Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Quad Lock Bike Mount Kit Universal Fit Predaj skončil

Quad Lock Bike Mount Kit Universal Fit


vypnuté
Lock

Quad Lock Bike Mount Kit - Universal

Jedinečný univerzálny držiak

Montážny systém Quad Lock je inovatívny systém držiakov pre ľubovoľný mobilný telefón. Tento jedinečný systém sa vyznačuje svojou univerzálnosťou, kedy ho možno používať pri každodenných aj športových aktivitách. Zverte svoj prístroj do jedného z najľahších, najpevnejších a najbezpečnejších držiakov na trhu.


Inovatívny zamykací systém

Montážna súprava pre bicykle a motorky s priemerom kormidla (rúry) 25 - 40 mm. Vďaka inovatívnemu zámku a dvojitému bezpečnostnému systému Dual Stage Lock máte vždy istotu bezpečného pripevnenia telefónu bez zbytočných obalov. Ide o najľahší a najpevnejší držiak na trhu.

vypnuté
Lock

Veľmi jednoduchá montáž

Montáž je veľmi jednoduchá a zvládnete ju v priebehu chvíľky. Jednoduché montážne o-krúžky zaistia stabilnú polohu držiaka. Stačí len odstrániť lepivú ochrannú vrstvu a pripevniť adaptér na zadnú časť telefónu. Uchytenie zariadenia je veľmi silné a pevné, ale v prípade potreby ho možno odstrániť pomocou horúceho vzduchu, napr. pomocou sušiča. Na zariadení nezostanú žiadne stopy po lepidle!


vypnuté
Lock

Obsah balenia

  • 1× Quad Lock Bike Mount PRO
  • 2× Zabezpečovacia sťahovacia páska
  • 4× Montážny krúžok (2 veľké, 2 malé)
  • 1× Quad Lock Universal adaptér (adaptér s 3M HVB lepiacou páskou)

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na délku plochy držáku na řídítka. Tato hodnota není v údajích od výrobce. Předem děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k Quad Lock Bike Mount Kit Universal Fit
Príslušenstvo pre Quad Lock Bike Mount Kit Universal Fit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Quad Lock Bike Mount Kit Universal Fit. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Quad Lock Radhalterung Kit Universal-Fit. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Quad Lock Radhalterung Kit Universal-Fit. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Quad Lock kerékpáros foglalat Kit Universal Fit.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií