Doručení zdarma Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Qualcomm VR820

Zobraziť katalóg
Qualcomm VR820
VR okuliare s rozsahom 360 °, AMOLED displej, Snapdragon 820, rozlíšenie 2880 x 1440, frekvencia 70 Hz
Kód:  QUALVR1 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Qualcomm VR820

Qualcomm VR820 sú kvalitné okuliare pre virtuálnu realitu disponujúce kvalitným AMOLED displejom. Ide o samostatne fungujúci celok, bez nutnosti vkladať smartfón či pripájať k počítaču. Okuliare poháňa procesor Snapdragon 820, ktorý zaručuje ich bezproblémový chod. Samotný displej, ktorý je oddelený pre obe oči zvlášť, sa môže pochváliť vysokým rozlíšením 2 880 × 1 440 pixlov. Vďaka dvojici popredných kamier dokážu vytvoriť aj rozšírenú realitu (AR).

Kľúčové vlastnosti

  • AMOLED displej s vysokým rozlíšením
  • snímanie 360° HEVC videa
  • Nízka latencia
  • Kamery na snímanie pozície očí
  • Systém Android
  • Technológia AR

Snímanie očí

Medzi prednosti prístroja patrí inteligentný systém na snímanie očí. Dve vnútorné kamery rozpoznajú, kam sa vaše oko pozerá a môže tak vykresliť detailný trojrozmerný obraz len pre danú oblasť a tým efektívnejšie využiť výkon. To znamená, že výkon okuliarov v určitých prípadoch dostačuje na to, na čo iné okuliare potrebujú výkon pripojeného počítača.

Trackovacie kamery

V prednej časti okuliarov sa nachádza dvojica kamier, ktoré snímajú trojrozmerný obraz a rozpoznajú pohyby vo všetkých smeroch i rotáciách. To umožňuje napríklad snímanie rúk, ktoré potom môžete sledovať priamo vo virtuálnom svete. Spolu s kamerami môžu okuliare vytvoriť tiež rozšírenú realitu (počítačom vytvorené objekty doplnené do reálneho obrazu pred kamerou).

Technické parametre:

Procesor:
Snapdragon 820

Grafický čip:
adreno 530

Latencia (oneskorenie zobrazenie):
18 ms

Frekvencia displeja:
70 Hz

Senzory:
gyroskop, akcelerometer, e-kompas

 

Parametre a špecifikácia

Určenie
Samostatne fungujúce Hotovo!

Určenie

Určenie
Samostatne fungujúce Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Qualcomm VR820 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Qualcomm VR820. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Qualcomm VR820. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Qualcomm VR820. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Qualcomm VR820.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií