Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Archív - Rádiá do kúpeľne

Zobraziť katalóg
Cena
-
Hodnotenia od zákazníkov
Filtrovať

Rádiá do kúpeľne a do sprchy ocení každý, kto používa kúpeľňu ako javisko, ale tiež každý, kto si chce hudbou spríjemniť každodennú hygienu. Rádio do kúpeľne by malo byť v prvom rade vodotesné, ale je tu ešte niekoľko ďalších dôležitých parametrov. Poradíme vám, čo všetko by malo rádio do kúpeľne spĺňať.

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
5 položiek
Denver WRD-50
Rádio – klasické a prenosné, so slúchadlovým výstupom 3,5 mm a so vstupom Jack 3,5 mm, napájanie: na baterky a zo siete, DAB+ a FM tuner s 20 predvoľbami, výkon 5 W, s Bluetooth, automatické ladenie, automatické vypnutie
Predaj skončil
Objednávací kód: DENV04b5b
Lexon Tykho 3 sivé
Rádio – prenosné, FM tuner, výkon 3 W, s Bluetooth, na baterky a zo siete napájanie
Predaj skončil
Objednávací kód: LEXc08
Lexon Tykho 3 ružové
Rádio – prenosné, FM tuner, výkon 3 W, s Bluetooth, na baterky a zo siete napájanie
Predaj skončil
Objednávací kód: LEXc07
Lexon Tykho 3 modré
Rádio – prenosné, FM tuner, výkon 3 W, s Bluetooth, na baterky a zo siete napájanie
Predaj skončil
Objednávací kód: LEXc06
5,0
Denver WRB-50
Rádio – prenosné, so slúchadlovým výstupom 3,5 mm a so vstupom Jack 3,5 mm, napájanie: na baterky, FM tuner s 20 predvoľbami, výkon 5 W, s Bluetooth, hodiny
Predaj skončil
Objednávací kód: DENV04b5a
audioDvadsiate storočie: Počiatky storočia domáceho audia Dvadsiate storočie by sa dalo charakterizovať ako storočie domáceho audia. Aké boli jeho počiatky, aké vynálezy dokázali otočiť okolo audiopriemyslu a viedli k masovému rozšíreniu vinylových dosiek? Odpovieme v článku.
Digitálne audio prináša množstvo výhod, najmä čo sa týka jeho distribúcie. Ako funguje a na čo si treba dať pozor?
Kompresia zvuku využíva to, že sa ľudské ucho nechá celkom ľahko oklamať. Ako sa kompresia zvuku prejavuje, v akých prípadoch je užitočná a kedy je lepšie sa jej radšej vyhnúť?
BOSEBose Music Amplifier ovládne vaše domáce počúvanie hudby Každý poslucháč hudby, ktorý to s počúvaním myslí vážne, rieši problém, ako to všetko prepojiť. Úlohu takého centra skvele zastáva zosilňovač Bose Music Amplifier.
Direct LED je jednou z technológií podsvietenia obrazu, ktorú využívajú LED televízory. V čom spočíva, aké má výhody a nevýhody a ako sa odlišuje od RGB LED alebo Edge LED?
Internetové rádiá umožňujú počúvanie tisícov rozhlasových staníc. Na ich príjme nie je nič zložité, stačí mať zodpovedajúci prístroj, pričom základnou podmienkou je pripojenie na internet. Ako internetové rádio naladiť a ako sa vôbec líši od „bežných“ rádií?
Viac článkov
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií