PET AD homeoffice

RAIKKO Dance BT Vacuum Speaker Kevlar čierny

Zobraziť katalóg
RAIKKO Dance BT Vacuum Speaker Kevlar čierny
4,5 4 hodnotení
Reproduktor 3.5W RMS, 80dB, 45mm kevlarová membrána, 150Hz - 16kHz, integrovaná batéria, výdrž batérie 8-12 hodín, BuddyPlug, cestovné puzdro, 3.5mm jack, Bluetooth, USB
Kód:  JR150i2 Produktové číslo:  5687028k
RAIKKO Dance BT Vacuum Speaker Kevlar čierny Predaj skončil

RAIKKO Dance BT Vacuum Speaker Kevlar čierny

Reproduktor Dance Vacuum Speaker je malý a elegantný od spoločnosti RAIKKO. Reproduktor ponúka výstupný výkon 3,5 Wattov, vďaka 45mm kevlarové membráne a patentovanej vákuové konštrukcii stavia RAIKKO DANCE úplne novú latku kvality v oblasti prenosných miniatúrnych reproduktorov. Vákuová technológia umožňuje zväčšiť objem zvukového telesa až na trojnásobok. Ak by vám to aj napriek tomu bolo málo, cez BuddyPlug možné združiť ľubovoľný počet reproduktorov.

Zariadenie sa dá pripojiť ku všetkým audio prístrojom s Bluetooth (A2DP) aj so štandardným 3,5 mm výstupom slúchadiel. Spojovací kábel je šikovne skrytý na spodnej strane, a tak ho v prípade potreby budete mať po ruke. Napájanie zaisťuje integrovaná Li-Pol batéria, vďaka ktorej sa reproduktor dokáže sám zásobovať energiou, a nezaťažuje tým batérie iných koncových prístrojov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre RAIKKO Dance BT Vacuum Speaker Kevlar čierny
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si RAIKKO Dance BT Vacuum Speaker Kevlar černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte RAIKKO BT Vacuum Speaker Tanz Kevlar Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte RAIKKO BT Vacuum Speaker Tanz Kevlar Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: RAIKKO Dance BT Vacuum Speaker Kevlar černý.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií