Rapture Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

RASPBERRY Pi 2.5A

Zobraziť katalóg
RASPBERRY Pi 2.5A
4,8 123 hodnotení
Napájací adaptér 2,5A, 5,1V, 13W, micro USB konektor, ochrana proti skratu a prepätiu, nízka spotreba v standby režime, štyri vymeniteľné zástrčky, dĺžka kábla 1,5m
Kód:  RK104f Produktové číslo:  RB-Netzteil3-B Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

RASPBERRY Pi 2.5A

Napájací adaptér Raspberry sa stane užitočným spoločníkom pri vašich cestách okolo sveta. Je primárne určený pre Raspberry Pi, ale vďaka micro USB konektoru s ním možno v podstate nabíjať aj všetko ostatné. V balíčku sa nachádzajú 4 vymeniteľné zástrčky, vďaka ktorým ho možno použiť ako napájací zdroj vo Veľkej Británii, Európe, Austrálii a USA. S nabíjacím prúdom 2,5 A, príkonom 13 W a maximálnym napätím 5 V sa stáva veľmi výkonným pomocníkom v prípade potreby rýchleho dobitia vášho tabletu, telefónu, či iného zariadenia. Je vybavený ochranou proti skratu a prepätiu. Príjemným benefitom je standby režim, v ktorom vykazuje mimoriadne nízku spotrebu energie.

Kľúčové vlastnosti

  • Ochrana proti skratu a prepätiu
  • Nízka spotreba v standby režime
  • 4 vymeniteľné zástrčky
  • Dĺžka kábla 1,5 m
  • Micro USB konektor
  • Nabíjací prúd 2,5 A
  • Príkon 13 W
  • Napätie 5 V
 
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chci se zeptat zda prodáváte také originální zdroj k Pi3 B+ kde je výrobcem doporučen zdroj s 3A? Děkuji Martin

Pre ake verzie R. Pi to je ? Chcem si kupit 3 ale mozno si aj zoberem nizsiu.

Dobrý den, dostal jsem adaptér s již nasazenou koncovkou pro britské zástrčky, přičemž ta pro české je přibalená, ale nevypadá to, že by ta britská šla nějak snadno sundat. Je nějaký postup pro výměnu té koncovky, nebo je potřeba adaptér reklamovat?

Diskusia a poradňa k RASPBERRY Pi 2.5A
Príslušenstvo pre RASPBERRY Pi 2.5A Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Raspberry Pi 2.5A černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Raspberry Pi 2.5A. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Raspberry Pi 2.5A. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: RASPBERRY Pi 2.5A.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií