Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

RASPBERRY Pi 3 official Starter Kit

Zobraziť katalóg
RASPBERRY Pi 3 official Starter Kit
Mini PC Raspberry Pi 3 Model B, 8GB noobs SD card, box, napájací adaptér 2.5A, HDMI kábel 1m, drôtová myš a klávesnica, kniha - Adventures in Raspberry Pi (v Angličtine)
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  RK100a7 Produktové číslo:  RB-Starterkit2 Stránky výrobcu
RASPBERRY Pi 3 official Starter Kit 116,20 € Rozbalené

RASPBERRY Pi 3 official Starter Kit

RASPBERRY Pi 3 official Starter Kit je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Oficiálny balíček RASPBERRY Pi 3 predstavuje dokonalú zostavu pre vytvorenie vlastného mini počítača. Miniatúrna doska Pi 3 zaujala mnoho IT nadšencov po celom svete a tak výrobca pripravil kompletný balík aj so značkovým príslušenstvom, ktorý pomôže začať každému užívateľovi.

Kľúčové vlastnosti

  • Oficiálny balíček obsahujúci všetko potrebné pre vytvorenie vlastného mini počítača
  • Široké možnosti použitia a príjemná cena
  • Náučná kniha Adventures in Raspberry Pi

RASPBERRY Pi 3

Základom je jednodoskový mikropočítač RASPBERRY Pi 3. Model B je pokračovateľom úspešných počítačov založených na platforme ARM. Má integrovaný 64-bitový procesor Cortex-A53 s frekvenciou 1,2 GHz, 1GB operačnej pamäť a grafický čip VideoCore IV. Podporuje celý rad operačných systémov a skvele poslúži ako multimediálne centrum v obývacej izbe po boku vášho televízora, a s pripojením sieťovej karty sa hodí aj pre surfovanie na internete. Nechýbajú potrebné konektory alebo bezdrôtové rozhrania WiFi 802.11n a Bluetooth 4.1.

Všetko v jednom

Počítač uložíte do originálneho púzdra, ktoré skvele ochráni všetky súčasti a zároveň skvele vyzerá. Inštalácia je veľmi jednoduchá. Púzdro stačí ručne otvoriť, vložiť dosku počítača a jednoducho zavrieť zacvaknutím. V balení nájdete aj 8GB SD kartu, napájanie s koncovkami pre rôzne regióny, 1m HDMI kábel, optickú myš a klávesnicu a tiež špeciálnu náučnú knihu Adventures in Raspberry Pi v angličtine.

 
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chci se zeptat, jak je to s tou klávesnicí a myší. V textu je uvedeno "bezdrátová", na obrázku jsou obě "drátové" a předchozí tazatel uvádí, že také obdržel "drátovou" klávesnici i myš. Děkuji JK

Dobrý den, Chci Vás upozornit na chybu v textu - v pátek jsem si tento počítač vyzvedl a klávesnice a myš rozhodně nejsou bezdrátové!!! Při koupi jsem si neprohlížel obrázky, ale věřil jsem textu a po rozbalení krabice jsem byl značně zklamaný, myš i klávesnice jsou obyčejné drátové. Tento kit podle mě nemá cenu kupovat, protože za ty peníze opravdu nestojí.

V popise máte uvedené bezdrôtová myš... ale na fotke tak nevyzerá :)

Dobrý den.ptám se jestli má windos 10 8 7 má nebo nemá nákej jinej.děkuju:)

Je predinstalovany operacny system

Príslušenstvo pre RASPBERRY Pi 3 official Starter Kit
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií