Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

RASPBERRY Pi Camera Board

Zobraziť katalóg
RASPBERRY Pi Camera Board
4,5 17 hodnotení
Modul – pre Raspberry Pi, 1080p, 5MPx, 30fps, vrátane pripájacieho kábla
Kód:  RK100c Produktové číslo:  RASPCAMBOARD Stránky výrobcu
RASPBERRY Pi Camera Board Predaj skončil

RASPBERRY Pi Camera Board

Už ste počuli o úplne fenomenálnom počítači s veľkosťou, ktorá je na úrovni kreditnej karty? Vyvíja ho britská nadácia Raspberry Pi s cieľom podporiť výučbu informatiky na školách. Perfektne ale tiež poslúži ako multimediálne centrum v obývacej izbe po boku vášho televízora.

Vítané rozšírenie v podobe kamerového modulu s miniatúrnymi rozmermi a natívnym rozlíšením až 5 Mpx. Pripojenie na dosku Raspberry Pi sa realizuje pomocou plochého kábla so špeciálnym CSI rozhraním. Mušia váha 3 gramy je fascinujúca, ale aj tak dovolí snímať video vo formáte až 1080p pri 30 fps.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Modul pro Raspberry Pi, 1080p, 8MPx, 30fps, včetně připojovacího kabelu špatný text v 1.3 má 5MPx

Diskusia a poradňa k RASPBERRY Pi Camera Board
Príslušenstvo pre RASPBERRY Pi Camera Board Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si RASPBERRY Pi Camera Board. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte RASPBERRY Pi Kamera Board Kamera Modul. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: RASPBERRY Pi Camera modul.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií