Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Razer Diamondback 2015

Zobraziť katalóg
Razer Diamondback 2015
4,6 8 hodnotení
Herná myš herná, 16000dpi, senzor 5G, odozva 1ms, Razer Synapse, 7 programovateľných tlačidiel, podsvietená 16.8mil. farebných možností
Kód:  MR066e1fd Produktové číslo:  RZ01-01420100-R3G1

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Razer Diamondback 2015

Diamondback kráča v šľapajach svojho predchodcu, ktorý mal premiéru na konci roka 2004 na World Cyber Games, a hneď vzal herný svet útokom. Nástupca si udržuje medzi hráčmi uznávaný tvar tela s bočnými tlačidlami na oboch stranách, ale prešiel vývojovými zmenami na základe rozsiahleho výskumu a skúsenosťami popredných hráčov.

Kľúčové vlastnosti

  • Vylepšený nástupca obľúbenej myši
  • Istejší úchop pre pravákov aj ľavákov
  • Enormne citlivé a rýchle snímanie pohybu
  • 7 tlačidiel programovateľných pre vlastné funkcie
  • Podsvietenie nastaviteľné v 16,8 mil. odtieňov
  • Príprava herných profilov v Razer Synapse

Padne každému

Nová herná myš Razer Diamondback bola vylepšená, aby vyhovovala širokej škále štýlov uchopenia a veľkostí rúk. Či už ste pravák alebo ľavák, Razer Diamondback bude vo vašej ruke sedieť pohodlne aj počas herného maratónu. Pridané boli veľké gumové bočnice, takže získate istejší úchop a lepšiu kontrolu aj pri rýchlom oháňaní v zbesilom zápale.

Evolúcia

Jednu z najdôležitejších inovácií však prekonal laserový senzor, vďaka ktorému má nový Razer Diamondback doteraz najväčšiu presnosť a rýchlosť snímania. Vyznačuje sa predovšetkým excelentným rozlíšením 16000 DPI, čo zaručuje enormnú citlivosť a presnosť pohybov. Rýchlosť samotného snímania je natoľko veľká, že dokáže presne zaznamenať dráhu viac ako 5 metrov za jedinú sekundu!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

je k této myši dobíjecí dog nevím jak se to píše tady tohle Odkaz do neznáma ???

Diskusia a poradňa k Razer Diamondback 2015
Príslušenstvo pre Razer Diamondback 2015 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Razer Diamondback 2015. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Razer Diamondback 2015. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Razer Diamondback 2015. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Razer Diamondback 2015.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií