AD homeoffice AP+ plus nový vizuál

Razer Electra V2 USB

Zobraziť katalóg
Razer Electra V2 USB
4,8 14 hodnotení
Herné slúchadlá okolo uší, s odnímateľným mikrofónom, kompatibilné s PC a PlayStation 4, impedancia 32 Ohm, rozsah 20 Hz–20000 Hz, citlivosť 115 dB/mW, menič 40 mm, pripojenie: USB Type-A, priestorový zvuk (7.1), ovládanie hlasitosti, uzatvorená konštrukcia, kábel 1.3 m, čierna farba
Kód:  MR069i4 Produktové číslo:  RZ04-02220100-R3M1 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Razer Electra V2 USB

Radíte sa medzi náročných hráčov? Či hudobných fajnšmekrov? Herné slúchadlá Razer Electra V2 ohromia každého. Mimoriadny zážitok z hrania aj počúvania zaručuje virtuálny 7.1 priestorový zvuk, ktorého prejav si môžete kalibrovať podľa vlastných predstáv. S kvalitnými náušníkmi z umelej kože budú vaše uši ako v bavlnke a pružný hliníkový rám slúchadlám dodáva potrebnú odolnosť. A ako už je u Razeru zvykom, všetko je vyhotovené v dynamickom hernom dizajne, za ktorý sa hanbiť rozhodne nebudete.

Kľúčové vlastnosti slúchadiel Razer Electra V2

  • Slúchadlá vás vtiahnu do hry vďaka virtuálnemu 7.1 priestorovému zvuku s možnosťou kalibrácie cez špeciálnu aplikáciu Razer Surround
  • Jedinečný herný dizajn Razer Electra V2 zaujme vašich virtuálnych aj reálnych priateľov
  • Náušníky z umelej kože a závesná opierka zaistia pohodlie aj pri dlhodobom používaní
  • Vhodné na hranie hier aj počúvanie hudby
  • Herné slúchadlá pripojiteľné cez USB – kompatibilné s PC

Nasaďte a ste v hre

Čím viac ste vtiahnutí do hry, tým lepšie výsledky v nej podávate. Herné slúchadlá Razer Electra V2 vám s tým značne pomôžu – 40 mm neodymové meniče a 7.1-kanálový zvuk zaručujú dokonalé hudobné podanie, či už hráte akčnú strieľačku alebo pokojnú adventúru. S odnímateľným mikrofónom si navyše herný soundtrack vychutnáte aj v čase, keď práve nebudete vydávať žiadne príkazy.

Úchvatné skĺbenie dizajnu a pohodlia

Hovorí sa, že pre krásu sa musí trpieť. V prípade slúchadiel Razer Electra V2 to však rozhodne neplatí. Kvalitné náušníky z ušľachtilej koženky padnú vašim ušiam ako uliate a flexibilný hliníkový rám je odolný a ľahký zároveň. Závesná opierka hlavy navyše poskytuje dostatočný komfort aj pri dlhodobom nosení. Vycibrený dizajn a čierno-zelené vyhotovenie dokonale zapadá do série herného príslušenstva od Razeru a dáva najavo, kto je tu skutočným pánom hry.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Platforma
PC, PlayStation 4 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Platforma

Platforma
PC, PlayStation 4 Hotovo!
Poznámka:
» Všetky slúchadlá na PS4

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jsou tyto sluchátka opravdu kompatibilní s PS4? Mohl by to tu někdo potvrdit?

dobry den, prosim Vas dlzka kabla je len 1,3m alebo balenie obsahuje aj nejaky predlzovaci USB kabel? dakujem

dobrý den. vlastním tyto sluchátka. do dneška mi fungovaly, ale dnes mi najednou přestal jít zvuk (nic jsem s nastavením nedělal) a když jsem je zkusil zapojit do notebooku, tak se jen ozval zvuky že je připojené zařízení, ale sluchátka nešly. a Razer synapse je nedetekuje. nevíte, čím to je? mám je rovnou poslat na reklamaci? díky

dobrý den dnes mi přišli sluchátka a když je zapojím do notebooku tak mi jde zvuk z reproduktoru a ne ze sluchátek poradil by mi někdo proísm?

Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli nejde nějak veřešit problém že se sluchátka sama vypojují děkuji

Dobrý den, mohl bych se zeptat jaký je rozdíl mezi Jack a USB verzí?

Chtěl bych se zeptat jestli jde oddělit mikrofon od sluchátek?

Dobrý deň, mám otázku či sa Razer logo po zapojení rozsvieti

Dobrý deň. Chcel by som sa spýtať lebo na ikone je popis že majú 20 az 20k hz a keď kliknem ma tie sluchatka a pozrem podrobnosti pisu len 100 az 10k hz. Ktoré z toho je pravda ? Ďakujem za odpoveď.

Prosím vás, dnes mi doručili tieto sluchadlá zapojil som do pc a počkal som, kým sa nainštalujú ovladače. No ale problem je v tom, že mi nejde zvuk cez sluchadla ale cez repraky. Pomôžte mi.

12
Diskusia a poradňa k Razer Electra V2 USB
Príslušenstvo pre Razer Electra V2 USB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Razer Electra V2 USB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Razer Electra V2 USB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Razer Electra V2 USB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Razer Electra V2 USB.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií