Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Razer Kraken USB

Zobraziť katalóg
Razer Kraken USB
4,4 166 hodnotení
Herné slúchadlá frekvenčný rozsah 20 - 20 000 Hz, Impedancia 32 ohmov, citlivosť 112 dB, 32 mm neodymové magnety, USB, dĺžka kábla 2 m
Kód:  MR069i6ab2 Produktové číslo:  RZ04-01200100-R3M1

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Razer Kraken USB

Slúchadlá Razer s poctivou konštrukciou

Razer Kraken USB sú vynikajúce slúchadlá robustnej konštrukcie, ktoré sa vďaka skvelému všesmerovému mikrofónu hodia predovšetkým do výbavy každého hráča počítačových hier. Vďaka prepracovanej ergonómii a hneď niekoľkým prvkom dodávajúcim vysokú úroveň používateľského komfortu je používanie slúchadiel pohodlné i po dlhšiu dobu.


Táto fotografia je vypnutá z lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Razer Kraken USB

Razer Kraken USB

Zvuková bomba

Slúchadlá Razer Kraken Neon sa môžu pochváliť naozaj veľkými 32 mm neodýmovými zvukovými meničmi. Tie sú garanciou čistého zvuku a tiež značného rozsahu výšok i stredov.


Prepracované zvukové meniče

Nebudete ochudobnení ani o skutočne hlboké basové tóny. Citlivosť slúchadiel ponúkne perfektný 112 dB, príkon potom 30 mW. K svojmu zariadeniu slúchadlá pripojíte prostredníctvom 2 metrov dlhého kábla ukončeného pozláteným USB konektorom. 

Táto fotografia je vypnutá z lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Kábel s dĺžkou 2 metre

Kábel s dĺžkou 2 metre

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

proč prodáváte takovej krám???všichni píšou ze sluchátka praskají a kdiz to jděte reklamovat tak řeknete že to je mechanické poškození a prodavač se otočí a jde pric!!!

Chcem sa spýtať či tieto sluchadla sú dobre a nebolia z toho uši

Dá sa niekde kúpiť špeciálny kábel aby sa tieto slúchadlá dali pripojiť na mobil

Dobrý deň.... mám kamarátov ktorým sa zlomili tieto slúchadlá bez toho aby spadli alebo podobné...chcem sa spýtať či sú z nejakého slabšieho materiálu alebo sa to stalo iba pri týchto dvoch produktoch

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli tyhle sluchátka budou fungovat na android s tímto produktem https://m.alza.cz/akasa-usb-micro-b-usb-a-otg-d4254841.htm?o=19

Prosim vas kde najdem kód výrobku.

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jestli by šly opravit. Na konci kabelu z te černé gumy se mi vytrhlo USB. Šlo by USB vyměnit nebo nějak opravit a kolik by to tak stálo. Díky.

Funguju aj k xbox one s?

To sú 7.1?

redukce hardisk usb k tv starčší hardisky s pc

123...
Diskusia a poradňa k Razer Kraken USB
Príslušenstvo pre Razer Kraken USB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Razer Kraken USB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Razer Kraken USB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Razer Kraken USB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Razer Kraken USB.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií