AD homeoffice PET

Razer Megasoma 2

Zobraziť katalóg
Razer Megasoma 2
Podložka pod myš – materiál silikón, rozmery 35×23×0.23cm
Kód:  MR06112d Stránky výrobcu

Razer Megasoma 2

Inovatívna podložka pod myš Razer Megasoma 2 prináša presnosť tvrdej podložky a pohodlie mäkkej podložky. Zlepšená konštrukcia poskytuje stabilitu a po zmäkčenom povrchu bude myš kĺzať s minimálnym odporom. Povrch je odolný a má vlastnú štruktúru, ktorá poskytuje optimálnu presnosť na snímač myši. Antistatická povrchová úprava zabezpečuje myši možnosť používania bez elektrického výboja. Okraje boli prepracované, aby nedošlo k rozsštiepeniu.

Kľúčové vlastnosti podložky pod myš Razer Megasoma 2

  • Presnosť tvrdej podložky a pohodlie mäkkej (hybridný silikón)
  • Odolný povrch a zosilnené okraje proti štiepeniu
  • Výborný povrch pre optické i laserové myši
  • Veľkosť pre voľný pohyb

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, tak přesně o tuhletu podložku jsem žádal u vás na prodejně jestli by bylo možný jí objednat protože nikdo z eshopů na českým trhu jí nemá. Máte nějaké bližší informace kdy třeba podložka dorazí a jaká bude přibližná cena? Bude tomu asi už tak dva měsíce a status je pořád těšíme se. děkuji

Diskusia a poradňa k Razer Megasoma 2
Príslušenstvo pre Razer Megasoma 2
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Razer Megasoma 2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Razer Megasoma 2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Razer Megasoma 2. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Razer Megasoma 2.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií