Alzaboxy Q1 Alzaboxy

Razer Sabertooth

Zobraziť katalóg
Razer Sabertooth
4,8 18 hodnotení
Gamepad pre Xbox 360/PC, 6 multifunkčných tlačidiel, 4 podsvietené Hyperesponse akčné tlačidlá, OLED display, USB 2.0, dĺžka kábla 3 m, čierny
Kód:  MR070x8 Produktové číslo:  RZ06-00890100-R3G1

Razer Sabertooth


Pozdvihnite svoje herné zručnosti o jeden level vyššie. Prichádza nástupca vychvaľovaného gamepadu Razer Onza, tentokrát s označením Razer Sabertooth Elite Gaming Controller. Vylepšený ovládač ponúkne väčšiu prispôsobiteľnosť, robustnú konštrukciu a vysoký herný komfort. Výbornou vlastnosťou je jeho kompatibilita. Herný ovládač využijete ako na Xboxe 360, tak na osobnom PC. Výrobca dômyselne prikladá aj ochranné puzdro, takže budete môcť svoj ovládač bezpečne a jednoducho prenášať, a tým aj zdieľať so svojimi priateľmi.

Ovládač ponúka 6 multifunkčných tlačidiel a 4 podsvietené akčné tlačidlá. Je dokonale prispôsobiteľný - môžete si nakonfigurovať akcie, ktoré sa majú spustiť pri stlačení multifunkčných tlačidiel. Samozrejmosťou je možnosť nastavenia citlivosti analógovej páčky alebo vytváranie rôznych herných profilov. Všetky vaše akcie sú navyše zobrazované na OLED displeji. Gamepad padne skvele do ruky, protišmyková pogumovaná úprava vám dovolí hrať hodiny a hodiny bez toho, aby vám gamepad vypadával z ruky, alebo sa vám tvorili odreniny. Tak teda, hor sa do akcie.


Parametre a špecifikácia:

Systémové požiadavky:

Xbox 360, Xbox 360 S, PC
USB 2.0 port
PC OS: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP (32-bit)

Počet tlačidiel:
10 (6 multifunkčných tlačidiel, 4 podsvietené Hyperesponse akčné tlačidlá)

Vlastnosti:
OLED displej pre ľahké prispôsobenie
Protišmyková gumová plocha
Konektor USB
Odnímateľný, 3 metre dlhý opletaný kábel
2,5 mm jack pre mikrofón

Približná veľkosť:
110 x 154 x 57 mm

Približná hmotnosť:
288 g

Obsah balenia:
Gamepad Razer Sabertooth Xbox360 Controller
Puzdro na prenášanie
Manuál

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Měl bych takový dodaz k tomuto ovladači mám o něj velký zájem, když je bez obalu tak jestli tam něco chybí z těch věcí co alza píše v popisku produktu? Děkji za zpětnou odpověď

Diskusia a poradňa k Razer Sabertooth
Príslušenstvo pre Razer Sabertooth
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Razer Sabertooth. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Razer Sabertooth. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Razer Sabertooth. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Razer Sabertooth.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií