Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

mini AD Gaming Alzaboxy

Razer Serval

Zobraziť katalóg
Razer Serval
4,0 2 hodnotení
Gamepad pre Razer Forge TV, Bluetooth 3.0
60,02 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  MR070x8d
Razer Serval 60,02 € Rozbalené

Razer Serval

Razer Serval je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Ako sa rozširujú hry na ďalšie platformy, a to najmä na mobilné zariadenia, pribúda aj doplnkov, vďaka ktorým si hranie naozaj užijete. Spoločnosť Razer prichádza s plnohodnotným ovládačom navrhnutým pre Android zariadenia a Razer Forge TV. Vychutnajte si celkom novú úroveň herného zážitku a zábavy.

Nevšedný herný zážitok

Precíznym a ergonomickým dizajnom sa vyznačujú všetky výrobky spoločnosti Razer, inak to nie je ani v prípade tohto ovládača. Skvele ovládateľné akčné klávesy ABXY, D-pad, analógové páčky a ďalšie prídavné navigačné tlačidlá zaistia naozaj excelentný zážitok z hrania na vašom smartfóne so systémom Android. Každé tlačidlo vykoná príkazy presne vtedy, kedy je to potrebné. Už nikdy sa tak nebudete musieť uspokojiť s neslávnou ovládateľnosťou hry na dotykovom displeji.

Revolúcia v ovládaní Android zariadení

Akonáhle vložíte telefón do nastaviteľného herného klipu, ihneď si môžete užívať výhody tohto ovládača. Bez nutnosti zloženia telefónu z klipu môžete svoj smartfón používať ako obrazovku či streamovať všetok jeho obsah. A hoci bol ovládač navrhnutý najmä pre zariadenia s operačným systémom Android, kompatibilný je naprieč všetkými platformami. Vďaka schopnosti pamätať si nastavenia až štyroch prístrojov tak môžete jednoducho prepínať medzi Razer Forge TV, mobilným telefónom, tabletom a PC.

Parametre a špecifikácia:

Platforma:
Navrhnuté pre zariadenia Android a Razer Forge TV

Pripojenie:
Bezdrôtovo (technológia Bluetooth 3.0)
Káblovo (1,5 m kábel MicroUSB-USB)

Ovládanie:
4 akčné tlačidlá
Android navigačné tlačidlá (späť a domov)
2 analógové gumové páčky
Prispôsobiteľný herný klip
LED indikátor

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je gamepad kompatibilní s Huawei P9 Lite 2017? Dle jedné zmínky v uživatelské recenzi na jiný ovladač jsou tyto telefony (konkrétně zmínil P8) nekompatibilní v obecné rovině. Je tomu tak i u tohoto ovladače?

Lze tento ovladač propojit i s Xbox 360

Môže mi fungovať tento gamepad,ktorý je na bluetooth 3.0 keď mám bluetooth 4.2?

Príslušenstvo pre Razer Serval
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií