Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Razer Vespula V2

Zobraziť katalóg
Razer Vespula V2
4,8 6 hodnotení
Podložka pod myš , ergonomická so zápästnou opierkou – materiál textilný povrch a polykarbonát, rozmery 32 × 27.2 × 2.2 cm, farba čierna
40,67 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  MR060v1 Produktové číslo:  RZ02-02180100-R3M1 Stránky výrobcu

Razer Vespula V2

Razer Vespula V2 je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.

Herná podložka pod myš Razer Vespula V2 poteší srdce každého náročného používateľa počítača. Podložka Razer je vybavená podložkou na zápästie z pamäťovej peny, ktorá spríjemní používanie myši. Protišmykové body na podložke Vespula V2 vám zaručia dokonalú priľnavosť podložky na povrchu. Podložka vám tak už nebude nepríjemne cestovať po stole, ale bude pevne držať na stanovenom mieste. Vespula V2 je určená pre všetky druhy myší bez ohľadu na ich citlivosť alebo nastavenie.

Kľúčové vlastnosti hernej podložky pod myš Razer Vespula V2

  • Obojstranná podložka pod myš pre všetky typy senzorov
  • Hustý textilný povrch na jednej strane
  • Pevné polykarbonátové mikrovlákna na druhej strane
  • Podložka pod myš Razer Vespula V2 je vybavená penovou podložkou na zápästie

Vespula V2 s dvoma stranami na každú príležitosť

Pri používaní hernej podložky Razer Vespula V2 si môžete zvoliť jednu z dvoch strán vyrobených z rôznych materiálov, ktoré podložku prispôsobia vašim potrebám. Z jednej strany je podložka Razer pokrytá hustým textilným povrchom, ktorý zaručí ľahké kĺzanie myši po povrchu. Druhú stranu tvoria pevné polykarbonátové vlákna, vďaka ktorým bude pohyb myši neuveriteľne presný.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V popisu máte špatně popsané použití stran podložky. Látka je na přesnost (máte rychlost). Plast je na rychlost (máte přesnost).

Dobrý deň. Veľmi rád by som chcel vedieť, ako to v prípade takejto žiadanej značky funguje, pretože objednávku na mnou u Vás objednanú hernú myšku rovnakej značky ste mi jednoducho zrušili po mesačnom tichu, kedy mi nechodila žiadna informácia, ako na tom objednávka je. Som zvedavý, ako to bude v prípade tohoto výrobku, pretože na tento tovar mi síce chodia e-maily, že tovar príde, ale každý deň je to inak. Raz príde, potom o deň neskôr, potom opäť príde, potom zas neskôr, predpokladám, že mi aj túto objednávku nakoniec zrušíte. Je to fakt skvelo nastavené. Radšej mi povedzte, či si mám objednávku zrušiť sám a objednať si to inde, alebo ako (tak som to urobil u konkurenčnej spoločnosti predvčerom a už mám spomínanú myšku, ktorú ste mi zrušili, doma). Ďakujem

Príslušenstvo pre Razer Vespula V2
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií