Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Alzaboxy

Razer Wildcat

Zobraziť katalóg
Razer Wildcat
Gamepad pre Xbox One
Kód:  MR070x8e Produktové číslo:  RZ06-01390100-R3M1

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Razer Wildcat

Vžite sa do úlohy profesionálneho hráča a prežívajte vaše hry naplno, s novým gamepadom Razer Wildcat pre Xbox One je to tak jednoduché! Ovládač bol primárne stvorený na hranie na turnajoch a maratónoch a pri jeho vývoji pomáhali popredné osobnosti z esport odvetvia. Vďaka tomu je výsledkom špičkový herný ovládač s doteraz nevídanou mierou customizácie. Jedným z cieľov pri návrhu bola dokonalá ergonómia, ktorá umožní hrať bez únavy dlhé hodiny v kuse. Ďalším dôležitým prvkom je jednoduchosť prechodu zo štandartného ovládača na Wildcat, preto majú obidva gamepady podobnú váhu a dokonca vychádzajú z podobného tvaru.

Kľúčové vlastnosti

  • Dve prídavné spúšte a dve tlačidlá so systémom Hyperesponse
  • Vysoko citlivé tlačidla "ABXY"
  • Quick control panel so štyrmi tlačidlami
  • "Brzda" spúšte pre neustálu paľbu
  • 3,5mm jack pre slúchadlá a mikrofón
  • Odpojiteľný kábel
  • Voliteľný návlek na gamepad
  • Púzdro

Dokonale vybavený

Dokonale rozložená váha, voliteľný poťah a zosilnený kábel, to všetko je predpokladom pre skvelý herný zážitok. Plne upraviteľné mapovanie tlačidiel alebo panel Quick control, ktorý slúži na rýchly prístup k najpoužívanejším funkciám bez toho, aby ste museli prerušovať hranie. Ľahko a bez rozptyľovania tak zmeníte profil kláves, stlmíte zvuk alebo mikrofón a je jedno či len trénujete alebo ste na turnaji v jednom z najúhlavnejších bojov. Ako v každom boji, vždy je dôležité získať taktickú výhodu nad súperom, v tomto prípade to sú štyri prídavné tlačidlá, z ktorých dve idú dokonca úplne odstrániť.

Najodolnejší zo všetkých

Špičkové spracovanie a materiály, to je to, o čo tu ide. Zosilnené oceľové krčky joystickov sú vyrobené z ocele s vysokým obsahom uhlíka, zatiaľ čo prídavné spúšte sú z leteckého hliníka. Kvalitný materiál nájdeme aj na "poťahu". Wildcat má rovnako ako ozajstná mačka deväť životov a vydrží aj najextrémnejšie zaobchádzanie.

Parametre a špecifikácie:
Rozmery:

106x156x66 mm

Hmotnosť:
260 gramov

Dĺžka kábla:
3 metre

Parametre a špecifikácia

Platforma
Xbox One Hotovo!

Platforma

Platforma
Xbox One Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

s PC propojím ovladač přes kabel který je v balení ?

Diskusia a poradňa k Razer Wildcat
Príslušenstvo pre Razer Wildcat Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Razer Wildcat. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Razer Wildcat. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Razer Wildcat. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Razer Wildcat.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií