Alzaboxy Q1 Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Razer Wolverine Ultimate Xbox One Controller

Zobraziť katalóg
Razer Wolverine Ultimate Xbox One Controller
5 1 hodnotení
Gamepad – kompatibilný s PC/Xbox One, meniteľné páčky a D-pad, razer chróma voliteľné podsvietenie, 2 spodné mapovatelné tlačidlá
Kód:  MR070x8h1 Produktové číslo:  RZ06-02250100-R3M1 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Razer Wolverine Ultimate Xbox One Controller Predaj skončil

Razer Wolverine Ultimate Xbox One Controller

Profesionálny ovládač Razer Wolverine Ultimate Xbox One vyniká precíznym spracovaním a súpravou výmenných tlačidiel a D-padov. Rýchla odozva spínačov a pogumované, ergonomicky tvarované rukoväte sú potom nevyhnutným spríjemnením, a to ako pre amatérov, tak aj e-sports profíkov. Pre lepší pôžitok z hrania je ovládač vybavený RGB podsvietením.

Kľúčové vlastnosti gamepadu Razer Wolverine Ultimate Xbox One

  • Kompatibilný s Xbox One i PC
  • Osvetlenie Razer Chroma
  • Vymeniteľný D-pad a rad nadstavcov
  • 6 prepínateľných spúšťačov

Veľká prispôsobivosť

K dispozícii sú smerové tlačidlá, analógové páčky s odnímateľnými pogumovanými krytkami a spínače so signifikantnými symbolmi trojuholníka, kolieska, krížika a štvorčeka. Štvorica funkčných tlačidiel hravo zreguluje hlasitosť alebo vypne mikrofón. Funkcie sú skvele prispôsobiteľné, vďaka softvéru Razer Synapse. Funkcia Remapping prináša ovládanie techniky vyššej úrovne, ako je pohyb a zameriavanie pomocou oboch palcov.

Skvelá výbava Razer Wolverine Ultimate Xbox One

Optimálna ergonómia zaručuje pohodlné hranie po dlhých hodinách. Výmenné súčiastky zaručia úplnú prispôsobiteľnosť pre každého hráča a herného štýlu. Dokonalé osvetlenie Razer Chroma prináša veľmi všestranného a ľahkého gamepadu Razer Wolverine Ultimate Xbox One.

Balenie obsahuje:
Ovládač
Odpojiteľný kábel s Micro USB koncovkou
Puzdro
Užívateľskú príručku

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Platforma
Xbox One Hotovo!
Pripojenie
3,5mm Jack Hotovo!
Typ pripojenia
Káblové Hotovo!
Rozhraní
USB Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Platforma

Platforma
Xbox One Hotovo!

Vstupy a výstupy

Pripojenie
3,5mm Jack Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Káblové Hotovo!
Rozhraní
USB Hotovo!

Rozmery

Šírka
156 mm Hotovo!
Výška
66 mm Hotovo!
Hĺbka
106 mm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
272 g Hotovo!

Výbava a funkcie

Výbava
Podsvietenie, Analógové páčky Hotovo!
Počet tlačidiel
6 × Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Nevíte někdo jeslti ty extra tlačítka jdou fakt ve hrách využít? Nebo je to jenom na ladění hlasitosti a podobný blblosti? Samozřejmě teda za předpokladu že daná hra umožňuje namapování gamepadu. Chtěl bych zkusit hrát na gamepadu na TV ale bohužel se to nedá hrát pro mě jako PCčkáře na těch gamepadech co nemaj tlačítko pro prostředníček ze spoda, tim chci mířit abych to měl stejně jako na myši že budu prostředníčkem mířit a ukazováčkem střílet a tak abych nemusel z těch tlačítek sundavat prsty jako na normálnim gamepadu. Bohužel většina her namapování gamepadu neumožňuje, což je fakt škoda a uplně je to tak zabíjí.

Chcem si kúpiť novy ovládač pre Xbox One X miesto Elite ktorý je aktuálne v reklamácii a ďalší nechcem padol mi do oka tento no vidím ze su dva na pohľad podobne no jeden ma cenovku 125e druhý 150e zaujíma ma preto rozdiel medzi nimi, názory pripadne osobne skúsenosti a ktorý si preco vybrať,či: Razer Wolverine Tournament Alebo Razer Wolverine Ultimate

Dobrý den, má tento ovladač 3.5mm jack na připojení sluchátek. Omlouvám se jestli je to zde napsané, nemohl jsem to najít. Předem děkuju.

Zaujimal by ma rozdiel medzi tymto a Elite, pomer ceny/kvality a ci sa naozaj oplati. Vyzera zaujimavo, +2 dalsie tlacidla v ktorych nevidim moc vyuzitie no obsahuje voice set...uvidim, budem sledovat a cakat na prve recenzie a hodnotenia

Diskusia a poradňa k Razer Wolverine Ultimate Xbox One Controller
Príslušenstvo pre Razer Wolverine Ultimate Xbox One Controller Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Razer Wolverine Ultimate Xbox One Controller. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Razer Wolverine Ultimate Xbox One Controller. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Razer Wolverine Ultimate Xbox One Controller. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Razer Wolverine Ultimate Xbox One Controller.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií