Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

27 "BenQ VZ2770H

Zobraziť katalóg
27 "BenQ VZ2770H
5 4 hodnotení
LCD monitor Full HD 1920x1080, AMVA, LED, 4ms, 300cd/m2, 3000:1 DVI-D, 2x HDMI, D-SUB(VGA), Flicker-Free, Low Blue Light, VESA, bílý, (výměna do 24h)
Kód:  WT157u2 Produktové číslo:  9H.LEDLB.Q5E Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

27 "BenQ VZ2770H

BenQ VZ2770H je elegantný 27 palcový monitor s Full HD rozlíšením, 8 bitovým AMVA+ panelom, vysokým prirodzeným kontrastom 3000:1 a pokrytím 72% farebného priestoru NTSC.

Netradičný dizajn zaujme na prvý pohľad predovšetkým postavením nohy monitora, pozvoľna nadväzujúcej na ľavý roh základne a nerušene pokračujúcej nahor. Práve oblá noha určuje zvodnú eleganciu monitora, ktorú ďalej zvýrazňuje moderná biela farba a úzky rám displeja.

Disponuje tiež rýchlou odozvou len 4 ms, ktorá rozhodne neurazí príležitostných hráčov.

Nechýba tradičná BenQ technológia pre ochranu zraku a zníženie únavy - Flicker-free a Low Blue Light.


Úzky rámik

Zvodný a elegantný dizajn umocňuje úzky rámik na pohľad zvonku aj zvnútra.

vypnuté
Ultra tenký rámeček

8 bitový VA panel, 3000:1 kontrast

Použitý panel je kľúčový pre kvalitu obrazu. Extrémne vysoký prirodzený kontrast 3000:1 poskytuje pri tmavých a zložitých snímkach úžasnú hĺbku farieb a rozlíšenie s najvyššou jemnosťou a čistotou. Pri takto vysokom prirodzenom kontrastnom pomere môžete očakávať nekonečný dynamický kontrastný pomer, ktorý mnohokrát prekoná vaše očakávania.

Flicker-free

Technológia BenQ Flicker-free eliminuje blikanie obrazu pri všetkých úrovniach jasu a účinným spôsobom znižuje únavu očí. Bežné LCD obrazovky s LED podsvietením blikajú rýchlosťou 200x za sekundu. Vaše oči nemusia blikanie vidieť, ale rozhodne ho cítia.
Uľavte svojim očiam od blikania prechodom na monitor VZ2770H.

vypnuté
Low Blue Light

Low Blue Light

Každý monitor vytvára modré svetlo, ktoré je jednou z hlavných príčin poškodenia zraku, únavy očí, bolestí hlavy a porúch spánku. Unikátna technológia BenQ Low Blue Light eliminuje škodlivé modré svetelné spektrum farieb vysielané bežnými počítačovými obrazovkami a umožní stráviť čas pred počítačom v zdravších podmienkach. Využite 4 prednastavené typy v závislosti od danej činnosti.

Parametre a špecifikácia

Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!
Farba
Biela Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Taiwanská korporácia s pobočkami po celom svete je známym hráčom v oblasti spotrebnej elektroniky a výpočtovej aj komunikačnej techniky. Prostredníctvom niekoľkých akvizícií vstúpila na nové trhy, kde sa jej darí získavať význačné postavenie a predstavuje hlavného hráča vo svojom odbore. Najdôležitejšia z akvizícií bol v roku nákup spoločnosti Siemens. V dnešnej dobe nájdeme milióny spokojných zákazníkov spoločnosti po celom svete. Ak hľadáte kvalitný výrobok, vybavený najnovšími technológiami, značka BenQ bude určite skvelou voľbou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den jde monitor dat na zeď ?

Dobrý den, je tento monitor vhodný pro hraní hry World of Warcraft ? Mám zájem o monitor o velikosti 27" především na hraní této hry. Nechci kupovat nic drahého. Hlavně ať to nemá TN panel protože jsem zjistil že je to už zastaralý. Máte ještě nějaký tip ? Děkuji

nemám win10 ale win8, můžete tedy Vaši odpověď upravit?

Dobrý den, po zapojení právě přivezeného monitoru k notebooku Acer jsem přišel dočasně o zvuk nejen v notebooku, ale i v přídavných reproduktorech. Po vytažení HDMI od monitoru z notebooku se zvuk z notebooku popř. z přídavných reprodukturů zase obnovil. Prostě připojení monitoru vypíná zvuk.

Diskusia a poradňa k 27 "BenQ VZ2770H
Príslušenstvo pre 27 "BenQ VZ2770H Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" BenQ VZ2770H.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií