Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

27" ViewSonic VX2776SMHD čierno-strieborný

Zobraziť katalóg
27" ViewSonic VX2776SMHD čierno-strieborný
LCD monitor Full HD 1920x1080, IPS, LED, 4ms, 250cd/m2, 1000:1, D-SUB(VGA), HDMI, DisplayPort, Flicker-Free, Low Blue Light, repro 2x 3W
Kód:  WV255k4 Produktové číslo:  VX2776SMHD Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

27" ViewSonic VX2776SMHD čierno-strieborný Predaj skončil

27" ViewSonic VX2776SMHD čierno-strieborný

Špičkový monitor pre všetky príležitosti má celý rad výnimočných vlastností. Je priamo prehliadkou superlatívov. V prvom rade vás upúta naozaj luxusne poňatý tenký dizajn, decentná a elegantná obrazovka bude ozdobou každého stola. Skvele zapadne do moderne zariadenej domácnosti aj kancelárie. Svojimi parametrami je predurčený pre využitie všetkého druhu. Je ideálny pre prácu a dlhé prehliadanie internetu ale rovnako tak poteší aj náruživých hráčov alebo podá dokonalé farby pri sledovaní filmov.

Kľúčové vlastnosti

  • Jedinečne elegantný dizajn
  • Minimálny rámček, tenký displej
  • Technológia šetriaca zrak
  • Veľkorysá plocha obrazovky
  • Výkonné reproduktory s čistým zvukom
  • Módy s ideálnym nastavením obrazu podľa aktuálneho využitia
  • Bohaté možnosti pripojenia k PC
  • Veľké pozorvacie uhly

Komfortné po všetkých stránkach

S hĺbkou monitora nepresahujúcou 7 milimetrov a s minimálnym rámčekom je obrazovka priamo elegantnou ozdobou miestnosti a stola. Okrem estetických kvalít sa môže pýšiť aj veľkým dôrazom na pracovný komfort. Disponuje veľkorysými pozorovacími uhlami bez straty verného podania farieb, jemným rozlíšením alebo technológiou potláčajúcou negatívne vplyvy počítačového obrazu tak, aby uľavila vašim očiam. Veľmi praktická je možnosť voľby osobitného módu podľa toho, na aký účel zrovna monitor využívate.

Vo vonkajších kvalitách monitora nájdete bohatú konektorovú výbavu pre prepojenie s počítačom alebo dvojicu reproduktorov s krištáľovo čistým zvukom.

Parametre a špecifikácia

Rozlíšenie
1920×1080 px Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!
Typická spotreba
20 W Hotovo!
Maximálna spotreba
32 W Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie
1920×1080 px Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Spotreba

Typická spotreba
20 W Hotovo!
Maximálna spotreba
32 W Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 27" ViewSonic VX2776SMHD čierno-strieborný Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" ViewSonic VX2776SMHD černo-stříbrný. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" Viewsonic VX2776SMHD schwarz-silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" Viewsonic VX2776SMHD schwarz-silber. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 27" ViewSonic VX2776SMHD, fekete-ezüst.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií