Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Vyhraj lístky na EURO 2024

43" Sony Bravia KD-43XD8305

Zobraziť katalóg
43" Sony Bravia KD-43XD8305
Doručenie na
predajňu zadarmo
Televízor ANDROID SMART LED, uhlopriečka 109 cm, 4K X-Reality PRO, Motionflow XR 800 Hz, Triluminos, 4K HDR UHD 3840 x 2160, 2x tuner DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4x HDMI, 3x USB, Scart, CI+, LAN, bluetooth, WiFi, webový prehliadač, Miracast, Google Cast, Google Play, USB PLAY, USB nahrávanie na HDD, hlasové vyhľadávanie, reproduktory 20 W, energ. trieda B
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  WS1025s1 Produktové číslo:  KD43XD8305BAEP Stránky výrobcu
43" Sony Bravia KD-43XD8305 961,64 € Rozbalené

43" Sony Bravia KD-43XD8305

43" Sony Bravia KD-43XD8305 je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Televízor s vysokým dynamickým rozsahom (HDR) úplne mení doterajšie štandardy, čo od displeja vôbec čakať. HDR obraz prináša zobrazenie novej generácie. Spoločne s rozlíšením 4K Ultra HD jemne rozkryje úrovne detailov, farieb a kontrastu. Výsledkom je najvernejšie podaný obsah, aký ste kedy mohli na televízoroch vidieť. Čerešničkou na torte sú úžasné svetlé oblasti, ktoré na normálnych televízoroch zostávajú bez príslušných detailov. Teraz vám v obraze už nič nemôže uniknúť.

Kľúčové vlastnosti

  • S jasom a farbou vysokého dynamického rozsahu (HDR)
  • Vynikajúca zreteľnosť a detaily rozlíšenia 4K
  • Prirodzené farby v rozšírenej palete (TRILUMINOS)
  • 100 Hz panel s 800 Hz Motionflow XR
  • Nikdy nekončiaca zábava s portálom Google Play
  • Pohodlné prehrávanie z YouTube (Google Cast)
  • Hlasové vyhľadávanie s dodaným ovládačom
  • Kvalitná zvuková kulisa (vyrovnanie nepresností Clear Phase)

Unikátne farebné podanie

Potešte svoje oči doteraz najrozsiahlejšou paletou s presným ohraničením. BRAVIA s technológiou obrazu TRILUMINOS zariadi optimálnu sýtosť jednotlivých odtieňov. Selektívne mapuje farby naprieč celou paletou a zaisťuje tak širšie viditeľné farebné spektrum bez toho, aby došlo k neprirodzenej deformácii. Uvidíte živý, verný obraz v každej scéne. Aj ťažko dosiahnuteľné odtiene sú zobrazené úplne perfektne.

Inteligentný TV ešte inteligentnejší

Máte obľúbené aplikácie a hry na smartfóne alebo tablete? Predstavte si ich na veľkej obrazovke televízora BRAVIA. Platforma Android TV umožňuje prepojiť a užívať si ľubovoľný obsah na rôznych zariadeniach so systémom Android, a to oveľa jednoduchšie, ako predtým. S dostupným portálom Google Play si vychutnáte stále rastúcu ponuku aplikácií, hier aj najnovších filmov, kvôli ktorým tak nemusíte chodiť do kina. Prídu až do vášho televízora.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Uhlopriečka
43" (109,22 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
43" (109,22 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Edge LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, Telly Hotovo!
SMART funkcie
Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Svetelný senzor Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, DLNA Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
3 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
96,1 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
56,4 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
4,4 cm Hotovo!
Hmotnosť
17 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Má tento televízor podporu Hdcp 2.2

Príslušenstvo pre 43" Sony Bravia KD-43XD8305
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií