Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

55" Philips 55POS901F

Zobraziť katalóg
55" Philips 55POS901F
Televízor OLED ANDROID SMART OLED, 3800 PPI, Ambilight 3, uhlopriečka 139 cm, Perfect Pixel Ultra HD, HDR, 4K Ultra HD 3840 x 2160, DVB-T2/S2/C, H.265 HEVC, 4x HDMI, 3x USB, CI+, LAN, Quad core, WiFi, HbbTV, Micro Dimming, web prehliadač, USB nahrávanie, repro 30 W, energ. trieda B
Kód:  WC388u1 Produktové číslo:  55POS901F/12 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

55" Philips 55POS901F


Dokonalosť v každom detaile

Vychutnajte si hlbšiu čiernu aj pôsobivé farby v 4K Ultra HD rozlíšení a umocnite svoj zážitok zo sledovania audiovizuálneho obsahu na maximum. Philips OLED TV ponúkne dokonale hladký pohyb a širší pozorovací uhol, takže konečne uvidíte filmy tak, ako zamýšľali sami tvorcovia.

vypnuté
Dokonalost v každém detailu

Inovatívna OLED technológia

OLED technológia na rozdiel od predošlej generácie bežných LED televízorov nepotrebuje žiadne podsvietenie. Každý pixel vytvára svoju vlastnú farbu a jas, čím je vytvorený dychberúci obraz s úžasne realistickými farbami a ohromujúcim kontrastom.


Čierna je naozaj čierna

Philips OLED TV je schopný úplne vypnúť alebo stlmiť jas jednotlivých pixelov na obrazovke na vytvorenie dokonale čiernej farby. Vďaka plnej kontrole jasu u každého pixelu nedochádza k rozliatiu svetla z okolitých bodov a výsledkom je dokonalý obraz s bohatým kontrastom.


Elegantný dizajn

Ultra tenký hliníkový rám a plávajúca konštrukcia robia z televízora Philips OLED elegantný doplnok do každej modernej domácnosti. Vzhľadom na to, že nová technológia nevyžaduje podsvietenie, je televízor tenší a ľahší ako kedykoľvek predtým. Šesť predných reproduktorov a výkonný subwoofer zaistí presnú reprodukciu zvuku s neuveriteľnou jasnosťou a hlbokými basmi.


Široké farebné spektrum

OLED TV ponúka najširšie spektrum farieb a je schopná zobraziť 99 % farebného priestoru DCI-P3. S viac ako ôsmimi miliónmi nezávislých pixelov, ktoré pracujú v dokonalej harmónii, váš obraz ožije neuveriteľne presnými a živými farbami.


vypnuté
Technologie Ambilight

Dotvorte atmosféru pomocou technológie Ambilight

Unikátna technológia Ambilight vykúzli televízny zážitok, ktorý doslova prekračuje hranice obrazovky. Ambilight vyžaruje farebné svetlo na stenu za televíziou podľa aktuálneho obrazu. Stena sa stáva súčasťou scenérie a atmosféra filmu ovládne celú vašu obývaciu izbu. Systém tiež spolupracuje so žiarovkami HUE, čo umožní pokryť svetelnou scénou celú miestnosť.


Obraz ostrý ako britva

Technológia Perfect Pixel UHD digitálne optimalizuje obraz z ľubovoľného zdroja, aby bol vždy ostrý s neuveriteľnými detailmi a hĺbkou. Vysoký dynamický rozsah (HDR) oživuje obraz väčším jasom a širokými nuansami tmavých farieb, čím vytvára bohatú paletu nových farieb a umocňuje tak vizuálny zážitok.


Android TV

Operačný systém Android ponúkne nekonečné možnosti zábavy. Aplikáciami z obchodu Google Play rozšírite možnosti televízie o prehrávanie videoarchívov, sociálne siete a s výkonom 4-jadrového procesora nebude problém rozbehnúť aj náročnejšie herné tituly. Priestor na aplikácie aj osobné dáta ponúka 16 GB pamäte a možnosť jej rozšírenia pomocou USB úložiska.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
OLED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
OLED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
Telly Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Ambilight, Prehrávanie z USB, Základný hotelový režim, Svetelný senzor Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, DLNA Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
3 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
122,86 cm Hotovo!
Výška
81,84 cm Hotovo!
Hĺbka
23,34 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
75,19 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
4,94 cm Hotovo!
Hmotnosť
21,18 kg Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Tak se rozhodnete, bud je to oled nebo led, oboji to byt nemuze, jen to mate zakazniky˘

Dobrý den na pobočce v Holešovicích máte chybně u vystaveného televizoru uvedeno obrovským písmem AMBILUX, ale televize má pouze AMBILIGHT.

Proč ji nemůžete naskladnit? V Německu se už prodává.

HDMI 1.4 a starší??? to nemyslíte vážně. Pak 4k ani nevyužiju!!! Takže nezpustím obraz v 4k s HDR, kde je potřeba kabel HDMI 2.0. To Vážně?

Diskusia a poradňa k 55" Philips 55POS901F
Príslušenstvo pre 55" Philips 55POS901F Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" Philips 55POS901F. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55" Philips 55POS901F. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 55" Philips 55POS901F.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií