Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

65" LG 65UH950V

Zobraziť katalóg
65" LG 65UH950V
Televízor 4K 3D SMART LED, uhlopriečka 164 cm, IPS Quantum 10-bit, 4K Ultra HD 3840 x 2160, PMI 2700, HDR Super, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC kodek, WebOS 3.0, 3x HDMI, 2x USB, CI, LAN, DLNA, WiFi, Miracast, Widi, bluetooth, web prehliadač, Netflix, PVR nahrávanie, lokálne stmievanie, Edge LED panel, magický ovládač, 2x 3D okuliare, reproduktory 40 W, VESA 300 x 300, energ. trieda A+
Kód:  WK608t3 Produktové číslo:  65UH950V Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

65" LG 65UH950V


vypnuté
LG Super UHD TV 4K

LG Super UHD TV 4K

Užívajte si super obraz. Tento extrémne tenký LG SUPER UHD TV vás ohromí ešte predtým, než ho vôbec zapnete. Široké spektrum farieb televízora LG SUPER UHD je zárukou toho, že každá vaša obľúbená scéna doslova ožije miliardami bohatých farieb. LG SUPER UHD TV je navyše tým najlepším na zobrazovanie HDR obsahu dovedeného do dokonalosti technológiou Dolby Vision. Okúste fantasticky verné farby, dramatický kontrast a výnimočné rozlíšenie.


HDR Super

Zapnite LG SUPER UHD TV a pozrite sa na exotické miesto, ktoré ste vždy túžili navštíviť. Pri pohľade na scenériu na obrazovke budete mať pocit, že ste skutočne tam. Technológia High Dynamic Range (HDR Super) s Dolby Vision dokonale nastavuje jas s cieľom podčiarknuť presné farebné detaily v každej scéne.


Dolby Vision - prečo hrá dôležitú úlohu?

HDR SUPER podporuje technológiu Dolby Vision, ktorá zaručuje jasnejší a ostrejší obraz, lepší kontrast a fantastické farby. Vlna nových video titulov dostupných v Dolby Vision vám zaistí zábavu presne v takej podobe, akú jej autori zamýšľali.


10-bitový displej IPS 4K Quantum

10-bitový displej IPS 4K Quantum je tým, čo LG SUPER UHD TV odlišuje od ostatných UHD televízorov. Vďaka miliardám verných farieb bude obraz LG SUPER UHD TV vyzerať rovnako reálne ako skutočná príroda. Rozlíšenie 4K, ktoré je štyrikrát vyššie ako Full HD, je rovnako ohromujúce z akéhokoľvek uhla sledovania.

ColorPrime Plus

ColorPrime Plus s rozšírenou farebnou škálou dokáže vyobraziť sýte farby. LG SUPER UHD TV vám umožní vychutnať si obsah s väčším množstvom realistických farieb.

Billion Rich Colors

Funkcia Billion Rich Colors delí farby do širokého spektra. To umožňuje presnejšie nastavenie farieb naprieč farebnou škálou. Konečným výsledkom je 64x väčšia sýtosť farieb oproti bežnému LCD TV a diváci tak môžu skúmať farby v mimoriadne pôsobivých detailoch.

ULTRA Luminance

Systém ULTRA Luminance vysiela zostávajúce signály v tmavých oblastiach do jasnejších oblastí na zvýšenie kontrastu. LG SUPER UHD TV má vynikajúcu schopnosť zobrazovať tmavé tóny a vďaka zreteľnej hranici medzi tmou a svetlom si diváci môžu vychutnať ostrejší a jasnejší obraz.


Local Dimming

Funkcia lokálneho tlmenia rozdeľuje TV obrazovku do niekoľkých blokov na prispôsobenie podsvietenia. Pretože je svetlo regulované v blokoch, dokáže televízor jasne vyobraziť detaily v každej časti obrazovky. Vďaka tomu si diváci môžu vychutnať hlbšie tmavé tóny a jasnejší a ostrejší obraz.


Široký pozorovací uhol

Vďaka technológii tejto obrazovky obraz zostane presne na rovnakom mieste z každého uhla sledovania. Vďaka tomu si môžete vychutnať sýte a živé farby z akéhokoľvek miesta vašej obývačky.

Super dizajn

Vďaka dych vyrážajúcej štíhlosti a jednoliatemu dizajnu televízor splynie s vašou obývacou izbou a obohatí váš interiér. LG SUPER UHD TV je ohromujúci bez ohľadu na to, či je zapnutý alebo vypnutý.


Zvuk značky Harman/Kardon

LG SUPER UHD TV má zvuk navrhnutý firmou Harman/Kardon, vďaka čomu prináša luxusný audio zážitok, pri televízoroch skôr nevídaný.



vypnuté
webOS 3.0

WebOS 3.0

LG Smart TV s operačným systémom WebOS 3.0 je navrhnutý tak, aby bol čo najjednoduchší, prinášal vzrušujúci zážitok zo sledovania, ľahko sa ovládal a jeho používanie bolo navyše zábavné. Všetko, čo teraz musíte urobiť, je uvoľniť sa, pretože televízny zážitok s WebOS 3.0 je lepší ako kedykoľvek predtým.

vypnuté
Magic Remote

Magic Remote

Magický ovládač dokáže ovládať TV aj set-top box zároveň s použitím pohybového ovládania. Prevezmite kontrolu nad svojou zábavou na novej úrovni komfortu diaľkového ovládania. Nestrácajte čas hľadaním a venujte ho zábave.

vypnuté
Magic Zoom

Magic Zoom

Magic Zoom dokáže zväčšiť zábery priamo pri sledovaní. Stlačením tlačidla Zoom na diaľkovom ovládaní je možné zväčšiť scénu na prezeranie detailov.

vypnuté
Magic Mobile Connection

Magic Mobile Connection

Magic Mobile Connection umožňuje divákom ľahko si vychutnať obsah inteligentného telefónu na televízore. Pomocou Wi-Fi pripojenia si môžu púšťať hudbu a video aplikácie na veľkej obrazovke.

vypnuté
Bezdrátová zvuková synchronizace

Bezdrôtová zvuková synchronizácia

Už žiadne káble, ani pri najkvalitnejšom ozvučení. Vybrané 2.1-kanálové systémy LG so soundbarom a subwooferom k televízoru pripojíte pohodlne pomocou technológie bluetooth a budete si môcť vychutnávať špičkový zvuk bez jediného kábla!

vypnuté
USB-HID

USB-HID

Vďaka rozhraniu USB-HID môžete k televízoru pripojiť klávesnicu a myš na pohodlnejšiu obsluhu prostredia a webového prehliadača.

vypnuté
Miracast/WiDi

Miracast/WiDi

Zobrazujte obsah zo svojich inteligentných mobilných zariadení na veľkej obrazovke televízora LG pomocou funkcie zrkadlenia obrazu cez WiDi a Miracast. Svoj obsah teraz môžete zdieľať bez problémov a bez obmedzenia.

vypnuté
Dynamické PMI 2500

Dynamické PMI 2700

Picture Mastering Index vytvára živé a dokonale fluidné video prostredníctvom pokročilej technológie obrazu od LG, ktorá zaisťuje väčší jas, lepšie farby a výraznejší kontrast.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Edge LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Edge LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie
Inteligentný ovládač, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, DLNA Hotovo!
HDMI
3 × Hotovo!
USB
3 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
145,5 cm Hotovo!
Výška
89,5 cm Hotovo!
Hĺbka
28,3 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
83,4 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
5,42 cm Hotovo!
Hmotnosť
23,5 kg Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den jaký držák na zeď by jste doporučili pro tuto tv. Potřebuji pohyblivi otocny do 3000kc

Dobrý den,jakou má tato tv svítivost? Děkuji za odpověď

Dobrý den. Konzole se opět k TV dodává ? Děkuji za odpověď

Dobrý den. K teto tv,jaký by jste doporučili soundbar okolo 15000kč?? Je vhodné si pořídit multimedialní centrum??jsou formáty (audio a video) s kterýma si tv neporadí přehrát?? Prosím o vyčerpávající odpověd je to pro mne důležité!!!!

Diskusia a poradňa k 65" LG 65UH950V
Príslušenstvo pre 65" LG 65UH950V Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 65" LG 65UH950V. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 65 "LG 65UH950V. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 65 "LG 65UH950V.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií