Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

65" LG OLED65C6V

Zobraziť katalóg
65" LG OLED65C6V
Televízor zakrivený 4K OLED 3D SMART, uhlopriečka 164 cm, 4K Ultra HD 3840 x 2160, HDR, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC kodek, WebOS 3.0, 3x HDMI, 3x USB, LAN, DLNA, WiFi, Miracast, Widi, bluetooth, web prehliadač, Netflix, PVR nahrávanie, pixelové stmievanie, WebOS 3.0, 4.0, reproduktory 40 W, magický ovládač AN-MR650, 3D okuliare, VESA 400 x 200, energ. trieda A
Kód:  WK608t6 Produktové číslo:  OLED65C6V Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

65" LG OLED65C6V


Zoznámte sa s budúcnosťou televízorov

Štíhla obrazovka

Vďaka neprítomnosti zadného panela na podsvietenie bolo možné inovatívnym spôsobom zmenšiť hrúbku obrazovky. Obrazovka je mimoriadne tenká, takže ju možno umiestniť bližšie k stene.

OLED HDR

Prežite noc plnú hviezd na obrazovke televízora LG OLED - hviezdy, ktoré bývali na obrazovkách LCD rozmazané, sú teraz jasne viditeľné. V pozadí tohto jasného obrazu je mechanizmus OLED HDR, ktorý plne podporuje formáty Dolby Vision a Ultra HD Premium. LG OLED TV schopný podpory viac ako 20 úrovní jasu zobrazuje každý detail tmavého aj jasného obrazu.

ULTRA HD PREMIUM - nový štandard kvality

Nie všetky televízory 4K sú rovnaké. Certifikácia ULTRA HD PREMIUM je zárukou toho, že kvalita televízneho obrazu a zvuku je v súlade s najvyšším štandardom. Televízor OLED dopĺňa svoju technológiu a predstavuje dokonalú platformu na sledovanie televízie v kvalite ULTRA HD.

Dolby Vision - prečo hrá dôležitú úlohu?

LG OLED HDR podporuje formát Dolby Vision, ktorý zaisťuje jasnejší a ostrejší obraz s lepším kontrastom a výrazne vylepšenými farbami. S vlnou nových video titulov vo formáte Dolby Vision si môžete byť istí, že váš zábavný obsah bude reprodukovaný tak, ako má byť.

OLED BLACK - budí pocit úžasu z vesmíru

"Televízory LG OLED so schopnosťou reprodukovať hlboké čierne odtiene ideálne prezentujú nedávno predstavený kanál NASA TV UHD a približujú diváka reálnemu zážitku z pobytu vo vesmíre.“

- Harmonic, oficiálny partner NASA pre kanál NASA TV UHD -

Nekonečný kontrast

Hviezdy žiaria najjasnejšie na čiernej oblohe. Tento typ čiernej s nekonečným kontrastom môžete vidieť na obrazovke televízora LG OLED, ktorý dokáže úplne deaktivovať svoje samostatne svietiace pixely.

Samostatne svietiace pixely

Tieto pixely sú ako živé organizmy, ktoré sa samy aktivujú a deaktivujú, čím umožňujú dokonalú reprodukciu čiernych odtieňov a nechávajú ožívať všetky farby. Panel na podsvietenie už nie je potrebný, preto má televízor LG OLED úchvatný dizajn s minimalistickou štruktúrou.

Samostatne svietiace pixely televízora LG OLED sú strojcami dokonalosti, ktorým sa žiadny iný televízor nemôže nikdy vyrovnať.

Dokonalé farby

Rozšírená škála farieb televízora LG OLED predstavuje 99 % farebného štandardu Digital Cinema Initiative (DCI) - miliardy verných farieb s dokonalou čiernou.

LG Signature OLED TV a Netflix - dokonalé spojenie

Vychutnávajte si 4K obsah služby Netflix na obrazovke televízora LG SIGNATURE OLED v špičkovej kvalite prostredníctvom cenami ovenčenej inteligentnej platformy LG WebOS.

*Je nutná registrácia na streamovanie obsahu Netflix. Dostupnosť Ultra HD obrazu závisí od vášho predplatného Netflix, internetovej služby, od možností daného zariadenia a dostupnosti obsahu.

Rozlíšenie Ultra HD 4K

Televízory LG OLED 4K zobrazujú takmer 8,3 milióna obrazových bodov, takže poskytnú štyrikrát vyššie rozlíšenie ako Full HD TV. Dych vyrážajúca jasnosť a jemné detaily obrazu na veľkej obrazovke vás ohromia, dokonca aj pri sledovaní z relatívne malej vzdialenosti.

Zvuk značky Harman/Kardon

Keďže dokonalá kvalita obrazu zvyčajne dobre ladí so špičkovou kvalitou zvuku, bol zvuk pre televízor LG OLED navrhnutý spoločnosťou Harman/Kardon. Mimoriadne čistý zvuk Harman/Kardon ešte viac vylepší vaše prvotriedne divácke zážitky.


vypnuté
webOS 3.0

WebOS 3.0

LG Smart TV s operačným systémom WebOS 3.0 je navrhnutý tak, aby bol čo najjednoduchší, prinášal vzrušujúci zážitok zo sledovania, ľahko sa ovládal a jeho používanie bolo navyše zábavné. Všetko, čo teraz musíte urobiť, je uvoľniť sa, pretože televízny zážitok s WebOS 3.0 je lepší ako kedykoľvek predtým. 

vypnuté
Magic Remote

Magic Remote

Magický ovládač dokáže ovládať TV aj set-top box zároveň s použitím pohybového a hlasového ovládania. Prevezmite kontrolu nad svojou zábavou na novej úrovni komfortu diaľkového ovládania. Nestrácajte čas hľadaním a venujte ho zábave. 

vypnuté
magic Zoom

Magic Zoom

Magic Zoom dokáže zväčšiť zábery priamo pri sledovaní. Stlačením tlačidla Zoom na diaľkovom ovládaní je možné zväčšiť scénu na prezeranie detailov. 

vypnuté
Magic Mobile Connection

Magic Mobile Connection

Magic Mobile Connection umožňuje divákom ľahko si vychutnať obsah ich inteligentného telefónu na televízore. Pomocou Wi-Fi pripojenia si môžu púšťať hudbu a video aplikácie na veľkej obrazovke. 

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
OLED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
OLED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
Telly Hotovo!
SMART funkcie
Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, DLNA Hotovo!
HDMI
3 × Hotovo!
USB
3 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
144,6 cm Hotovo!
Výška
88,3 cm Hotovo!
Hĺbka
23,7 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
83,8 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
8 cm Hotovo!
Hmotnosť
23,8 kg Hotovo!
VESA prichytenie
400×200 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, dostal jsem tuto televizi k vánocům. Potřeboval bych k ní stojan, aby vyzdvihl televizi / dálkově nebo ručně / do výše cca 80 až 90 cm a byl na kolečkách. případně kdo by vyrobil i na zakázku. Děkuji za pomoc. Zdeněk

Diskusia a poradňa k 65" LG OLED65C6V
Príslušenstvo pre 65" LG OLED65C6V Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 65" LG OLED65C6V. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 65 "LG OLED65C6V. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 65 "LG OLED65C6V.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií