P&G MS v hokeji_CZ

Acer Aspire Predator G6-710

Zobraziť katalóg
Acer Aspire Predator G6-710
Počítač Intel Core i7 6700K Skylake, RAM 32GB DDR4 SDRAM, NVIDIA GeForce GTX 1070 8GB GDDR5, M.2 SSD 256GB + HDD 3TB 7200 otáčok, rozširujúci modul pre jednoduché pridanie ďalšieho disku, DVD, WiFi 802.11ac, čítačka kariet, DVI, HDMI, 3x DisplayPort, USB 3.0, Sound Blaster X-Fi MB5, IceTunnel Cooling, Windows 10 Home 64bit
Kód:  TC014a5j Produktové číslo:  DG.B1MEC.004
Acer Aspire Predator G6-710 Predaj skončil

Acer Aspire Predator G6-710

vypnuté
Bojovný design

bojovný dizajn

Nápadný exteriér počítača Predator G6 bol inšpirovaný dizajnom tankových pásov a plátovej zbroje. Pretaktovaním tohto neposlušného bojovníka prechodom do režimu Turbo sa aktivuje osvetlenie, ktoré poskytne stroji po jeho stranách agresívne červený akcent.

vypnuté
Pokročilé chlazení

Pokročilé chladenie

Hranie má za následok vysoké zahrievanie, preto je potrebné účinné chladenie systémom IceTunnel. Znásobenie zón prívodu vzduchu na prednej a ľavej strane stroja vytvára skutočne silný prúd vzduchu, ktorý s vysokou účinnosťou vytláča von vnútorný teplý vzduch.

vypnuté
Přetaktování jedním tlačítkem

Pretaktovanie jedným tlačidlom

Vidíte toto veľké tlačidlo "Turbo"? Jeho stlačením dôjde k automatickému pretaktovanie G6, aktivuje sa osvetlenie a zvýšenie výkonu tejto hernej beštie pre impozantný zážitok z hry.

vypnuté
Připraven na budoucnost

Pripravený na budúcnosť

Máte radi hranie? Ponorte sa do špičkového 4k hranie s brutálnou zostavou, ktorá dokáže dominovať aj v tých najnáročnejších moderných hrách. Vďaka špičkovému hardvéru Intel a NVIDIA sa dostanete pri hraní ďalej a rýchlejšie, ako kedykoľvek predtým.

vypnuté
Zvuk prioritou

zvuk prioritou

Vďaka Creative Sound Blaster X-Fi MB5 sa ponoríte do nádherného herného zvuku s profilmi pre rôzne herné žánre a pokročilými zvukovými nástrojmi. Použite režim Scout pre zosilnenie zvuku krokov nepriateľov a hlasových príkazov. Zmeňte svoj hlas v reálnom čase pomocou Voice FX pre zamaskovanie vašej identity alebo pre zastrašenie nepriateľov.

vypnuté
Unikátní funkce

unikátna funkcia

Ak milujete hranie hier, oceníte vstavaný držiak na headset a ľahko vyberateľný rozširujúci slot pre pevný disk, ktorý je dostupný z prednej strany stroja. Spravujte veľké knižnice hier a starajte sa o svoje doplnky s týmito funkciami navrhnutými na mieru hráčom.

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Acer Aspire Predator G6-710
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer Predator G6-710.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií