Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Acer Liquid Z4 černý

Zobraziť katalóg
Acer Liquid Z4 černý
4,5 2 hodnotení
Mobilný telefón 4 "480x800 TFT, procesor Dual core 1.3GHz, RAM 512MB, interná pamäť 4GB, Dual SIM, fotoaparát 5Mpx, WiFi, Bluetooth 4.0, 3G, microSD, micro USB, Android 4.2
Kód:  NC010c4e Produktové číslo:  HM.HEQEE.001

Acer Liquid Z4 černý

Acer Liquid Z4 sa štvorpalcovým TFT displeja a rozlíšením 480 x 800 bodov je ideálnym malým pomocníkom do vrecka. Hrúbka len 9,7 mm a jemne skosené hrany tiež zaistí pohodlné držanie ideálne padnúci do vašej dlane. Telefón tak prakticky nepustíte z ruky.

Čistý obraz zaručí, aby ste si svoje obrazové zážitky mohli neustéle pripomínať a mali je stále pri sebe vďaka aplikácii Acer SnapNote.

Funkcie AcerRAPID zaistí, že sa svojím smartfónom Liquid Z4 budete môcť okamžite zachytávať zaujímavé chvíľky. Táto fukncia totiž rýchlo spustí fotoaparát aj pri vypnutom displeji. Fotoaparát potom ponúka rozlíšenie 5 Mpx a automatické ostrenie spolu so svetelnosťou objektívu f/2.4. Budete tak môcť zachytiť viac snímok naraz a zaobstaráte ostré fotografie aj za slabšieho osvětelení.

Telefón je vybavený dopredu smerujúcim reproduktorom s čistým a hlasným zvukom. Funkcie DTS Sound perfektne prehráva hudbu a ponúka aj vylepšenia vokálov, rozšírenie stereofónneho zvuku, a ďalšie funkcie pre dokonalý počúvanie.

V tele je tiež ukrytý dvojjadrový procesor taktovaný na 1,3 GHz, vnútorná pamäť 4 GB s možnosťou rozšírenia o pamäťovú kartu microSD.

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Acer Liquid Z4 černý
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer Liquid Z4 černý.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií