AlzaPlus+ sport Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Achille for Sport, citrus mint

Zobraziť katalóg
Achille for Sport, citrus mint
Osviežovač textílií do tašky a do topánok, rozmer 54x29x67 mm
Kód:  SPT1211 Produktové číslo:  8034049928157 Stránky výrobcu
Achille for Sport, citrus mint Predaj skončil

Achille for Sport, citrus mint

Zatočte so zatuchnutým zápachom vášho športového vybavenia a prevoňajte ho osviežujúcou citrusovou arómou. Zeleného polymérového panáčika Achillea z kolekcie Fresh Air Friends stačí vybrať z obalu a umiestniť ho do športovej tašky, topánok alebo do botníka, kde sa uvoľnia molekuly esenciálnych olejov a spoľahlivo odstránia všetky nežiaduce pachy. Až počas 3 mesiacov máte záruku, že sa k svojej obľúbenej aktivite nebudete vracať s pomyslením na nepríjemne zapáchajúcu obuv alebo iné športové náčinie. Vždy vás naopak privíta osviežujúca vôňa, ktorá vašu chuť po aktívnom trávení voľného času urobí neukojiteľnou.

Parametre a špecifikácia:

Rozmery:
54 x 29 x 67 mm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Achille for Sport, citrus mint Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Achille for Sport, citrus mint.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií