P&G MS v hokeji_CZ

Recenzie Agogs CityLiner Class bílé 11Ah

Agogs CityLiner Class bílé 11Ah - Elektrobicykel

Recenzie Agogs CityLiner Class bílé 11Ah

Zaujímajú vás názory a recenzie na Agogs CityLiner Class bílé 11Ah? U nás má zatiaľ hodnotenie 5,0 z 5 hviezdičiek od 2 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Agogs CityLiner Class bílé 11Ah. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Agogs CityLiner Class bílé 11Ah aj vy.

Používateľské recenzie

Mariánflag
Hodnotené 24. 4. 2017, variant Agogs CityLiner Class bílé 11Ah
Overený nákup
Perfektný mestský bicykel, vhodný aj do mierneho terénu - odpruženie, robustná kostra, pevné zvary, plynulé zrýchlenie pri zmene sily, ľahké šlapanie aj bez použitia batérie v prípade, ak sa vybije, jednoduchá kompletizácia, možnosť predĺženia záruky priamo u výrobcu, komunikácia s výrobcom výborná, reagujú promptne na akúkoľvek otázku. Pozor na rýchlosť, ide naozaj ako strela.
Nie je veľmi možnosť namontovať predný kôš na kormidlo, aj keď display sa dá posunúť na bok, veľmi sa tlačia lanká - následne brzdí koleso. Aj keď výrobca potvrdil možnosť namontovania košíka, vraj lanká sú odolné, nie je to ono. Takže ostáva iba zadný kôš.
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií