Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Agogs Tracer Trek (2016)

Zobraziť katalóg
Agogs Tracer Trek (2016)
Elektrobicykel - Dojazd 60-130km, batéria Li-Ion 36V, 13.2Ah, nominálny výkon 250W, odpružená predná vidlica uzamykateľná s reguláciou tuhosti, hliníkový rám, veľkosť kolies 28 "
Kód:  NEKA301a Produktové číslo:  NEKA301a Stránky výrobcu

Agogs Tracer Trek (2016)

Už vás unavujú neustále dopravné zápchy v mestách a radi by ste ušetrili financie za benzín či naftu? To všetko bez akejkoľvek námahy, napriek tomu s pozitívnym prínosom pre vaše zdravie? V tom prípade si zaobstarajte niektoré zo stále viac populárnych elektrobicyklov a užívajte si radosť z pohybu. Nepotrebujete žiadne špeciálne povolenie ani zápis do registra, navyše elektrické bicykle sú vhodné pre každú vekovú kategóriu. Ocenia je najmä aktívny seniori, manažéri, študenti, ale aj nadšenie cyklisti. Nespornou výhodou je ekologickú prevádzku šetrný k životnému prostrediu a nízke náklady, cena za jeden kilometer sa pohybuje v rozmedzí niekoľkých halierov.

Hlavné prednosti:

  • Perfektné jazdné vlastnosti
  • ľahká konštrukcia
  • bohaté príslušenstvo
  • tlačidlo Boost
  • Mód Walk By
  • odolné plášťa

Česká kvalita

Tracer Trek je plne vybavené trekingové elektrobicykel českého výrobcu špeciálne navrhnuté pre maximálne pohodlie pri jazde. Zásluhu na tom majú predovšetkým vhodne zvolenej ráfiky s veľkosťou 28 palcov obutých do univerzálnych plášťov s nízkym valivým odporom a vrstvou brániace defektom. Špeciálne rám prispieva k celkovej nízkej hmotnosti kolesa, ale aj tak uvezie cyklistu s hmotnosťou až 125 kg. Iste oceníte uzamykateľnú vidlicu RST Sofi a prehadzovačku Shimano Deore, ktorá ponúka 10 prevodov. Ďalej je bicykel vybavený dlhými blatníky ABS, nezávislým LED osvetlením či skladacím stojanom na zadnej stavbe.

V sedle až na vrchol

Vychutnajte si trasu s dĺžkou až 130 km na jedno nabitie vďaka Li-Ion batériu Sony s vysoko články a motora Bafang špeciálne upravený pre tichý chod a ideálne funkčnosť s kazetou prehadzovačky. Ovládanie je zabezpečené prostredníctvom odolného podsvieteného displeja na riadidlách. Umožňuje 6 úrovní asistencie, ktoré si môžete upraviť podľa svojich požiadaviek a možnosť uzamknutia kolesa pomocou PIN kódu. Ako každý model značky Agogs je aj Tracer Trek vybavený tlačidlom Boost s funkciou rozjazdu alebo módom Walk By k zdolanie tých najstrmších a najdlhších stúpania.

Ku kolesu dostanete praktickú brašničku, ktorá obsahuje rýchlonabíjačku 3A, detailný AGOGS návod, 16v1 AGOGS náradia v kapsičke a dezinfekčné vankúšik. Priložené náradie obsahuje všetko potrebné pre zloženie vášho bicykla. Kompletizáciu a sprevádzkovanie kolesá zvládnete sami doma aj bez asistencie odborníka.

Parametre a špecifikácia

Špecializácia
Cestovný Hotovo!
Určené pre
Muža, Ženu Hotovo!
Zdvih vidlice
60 mm Hotovo!
Veľkosť rámu
XL Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Typ bicykla

Špecializácia
Cestovný Hotovo!

Určenie

Určené pre
Muža, Ženu Hotovo!

Vlastnosti

Zdvih vidlice
60 mm Hotovo!

Rozmery

Veľkosť rámu
XL Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
22,8 kg Hotovo!

Nosnosť

Nosnosť
125 kg Hotovo!

Dojazd a rýchlosť

Maximálny dojazd
0 km Hotovo!
Maximálna rýchlosť
27 km/h Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Agogs Tracer Trek (2016)
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Agogs Tracer Trek. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Agogs Tracer Trek (2016). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Agogs Tracer Trek (2016). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Agogs Tracer Trek (2016).
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií