Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

AKASA Elite 7EX

Zobraziť katalóg
AKASA Elite 7EX
USB hub – 7× USB 3.0, 2× nabíjací USB port, s napájacím adaptérom, leštený hliník
Kód:  FV199g6m3 Produktové číslo:  AK-HB-14BKCM

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AKASA Elite 7EX

Štýlový USB hub z lešteného hliníka je vynikajúcou voľbou, ak chcete mať na svojom pracovnom stole dobre vyzerajúci rozbočovač s veľkým množstvom portov. 7 portov USB 3.0 špecifikácie umožňujú k notebooku alebo pracovnej stanici pripojenie celého radu zariadení, ako je napríklad skener, digitálny fotoaparát, myš, tlačiareň, externé disky, flashdisky, klávesnica, ale aj napríklad webkamera.

Kľúčové vlastnosti

  • Sústreďuje USB 3.0 konektivitu (7 portov) na jednom mieste
  • Dva USB 3.0 konektory s funkciou rýchleho nabíjania mobilných telefónov a tabletov
  • Štýlové prevedenie z lešteného hliníka
  • Zaistí rýchle a jednoduché pripojenie všetkého externého zariadenia
  • Jednoduchá inštalácia Plug & Play a Hot-swappable

Dva z portov podporujú funkciu rýchleho nabíjania pre mobilné telefóny alebo tablety s prúdom 2,4 A. Vďaka špecifikácii Plug & Play je možné zariadenie používať bez zložitých inštalácií a označenie Hot-swappable neznamená nič iné, ako to, že hub možno kedykoľvek jednoducho odpojiť. Samozrejmosťou USB 3.0 je spätná kompatibilita so zariadeniami podporujúcimi iba štandard USB 2.0, hoci s menšími prenosovými rýchlosťami. Pro úsporu energie je hub vybavený tlačidlo on/off.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AKASA Elite 7EX Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AKASA Elite 7EX. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte USB Hub AKASA Elite 7EX. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte USB Hub AKASA Elite 7EX. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AKASA Elite 7EX.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií