Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Alza pre firmy

AKG Y 50 modrá

Zobraziť katalóg
AKG Y 50 modrá
Slúchadlá Frekvenčný rozsah 16Hz - 24kHz, max. príkon 100mW, impedancia 32 ohmov, citlivosť 115dB, jack 3,5 mm, 190g
Kód:  AKG069o2 Produktové číslo:  AKG Y 50 Teal

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AKG Y 50 modrá

Ste milovníci hudby a chcete ísť so súčasnou dobou? Potom pre vás máme jedinečnú ponuku atraktívnych robustných slúchadiel AKG Y 50 v modrej farbe, ktorá disponujú charakteristickým zvukom s rozšíreným basovým prednesom ! Tieto slúchadlá sú určené pre tých, ktorí sú nároční na kvalitu prevedenia a zároveň si potrpia na osobitý dizajn.

Univerzálne diaľkové ovládanie, mikrofón v odpojiteľné kábli a 6,3 mm adaptér pridávajú funkčnosť pri používaní slúchadiel. Výhodou je 3D-Axis skladacia konštrukcia , Ktorá vám v batohu či taške zaberie minimum miesta. Slúchadlá sú kompatibilné s väčšinou smartphonov. Slúchadlá sú perfektnou voľbou pre nadšencov hudby na cestách. V balení nájdete tiež cestovné puzdro pre jednoduché uloženie a prepravu.

Spoločnosť AKG je jedným z popredných výrobcov mikrofónov, slúchadiel a bezdrôtových zariadení tej najvyššej kvality, ktorých produkty využívajú aj úspešní speváci (napr. Frank Sinatra, Eric Clapton, Peter Gabriel, Stevie Wonder, Aerosmith, the Rolling Stones, Rod Stewart, Anastacia, Eros Ramazzotti, Kanye West and Simply Red) po celom svete.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna, Modrá Hotovo!

Farba

Farba
Čierna, Modrá Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AKG Y 50 modrá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AKG Y 50 modrá.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií