AD homeoffice PET

ALCATEL ONETOUCH 8000D SCRIBE EASY Red Dual SIM

Zobraziť katalóg
ALCATEL ONETOUCH 8000D SCRIBE EASY Red Dual SIM
Mobilný telefón 5 "TFT 800x480, processor Dual-Core 1,2 GHz, 4GB, fotoaparát 5Mpx, WiFi, Bluetooth, 3G, FM, microSD, micro USB, Android 4.1
Kód:  RL818b Produktové číslo:  8000D-2BALCZ1
ALCATEL ONETOUCH 8000D SCRIBE EASY Red Dual SIM Predaj skončil

ALCATEL ONETOUCH 8000D SCRIBE EASY Red Dual SIM

Alcatel One Touch 8000D Scribe Easyv červenej farebnej variante je nový Dual SIM chytrý telefón so skvelým pomerom ceny a výkonu. Jeho displej s uhlopriečkou 5 " má rozlíšenie 800x480 pixelov a pre jeho presnejšie ovládanie je v balení dodávaný aj stylus. Vnútri telefónu bijedvojjadrový procesortaktovaný na frekvencii 1,2 GHz. Ten dopĺňa512 MBpamäte RAM. Vďaka tomuto výkonu je zaručený plynulý chod operačného systému Android 4.1 Jelly Bean, ale aj niekoľkých ďalších, naraz bežiacich aplikácií. Veľkosť internej pamäte toho elegantného zariadenia je 4 GB, Rozšíriť ju môžete pamäťovou kartou microSD. Fotoaparát na zadnej strane sa chváli rozlíšením 5 MPx a nahráva video v HD 720p rozlíšenie. Pre ešte lepšie snímky disponuje autofocusom, stabilizátorom obrazu alebo prisvetľovacia LED diódou.

Vyššie spomenutá funkcia Dual SIM umožňuje vloženie dvoch SIM kariet a možnosť medzi nimi potom voliť - môžete tak z jednej karty napr volať a písať textové správy a druhú využívať iba pre pripojenie k mobilnému internetu. K nemu sa môžete pripojiť o prostredníctvomWi-Fi technológie. Telefónu nechýba vstavané FM rádio ani Bluetooth 4.0 modul. Pre pripojenie k počítaču a nabíjanie batérie slúži microUSB konektor. Kapacita batérie telefónu dosahuje k veľmi dobrej hodnote 2500 mAh. Telo je tenké len 9,8 milimetrov a hmotnosť sa zastavila na veľmi prijateľných 160 gramoch.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
5 Mpx Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
32 GB Hotovo!
Počet jadier procesora
2 × Hotovo!
Frekvencia procesora
1,2 GHz (1 200 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Typ hlavnej SIM karty
Mini SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.1 Jelly Bean Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ALCATEL ONETOUCH 8000D SCRIBE EASY Red Dual SIM
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ALCATEL ONETOUCH 8000D SCRIBE EASY Red Dual SIM. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ALCATEL ONETOUCH 8000D SCRIBE EASY Red Dual SIM. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ALCATEL ONETOUCH 8000D SCRIBE EASY Red Dual SIM. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ALCATEL ONETOUCH 8000D SCRIBE EASY Red Dual SIM.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií