Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Motorola Edge 50 Family

ALCATEL ONETOUCH PIXI 4 (6)

Zobraziť katalóg
ALCATEL ONETOUCH PIXI 4 (6)
3,7 8 hodnotení
Mobilný telefón 6,0 "IPS 960x540, procesor MediaTek MTK8321 Quad Core, RAM 1GB, vnútorná pamäť 8GB, MicroSDXC až 64GB, 8Mpx + 5Mpx fotoaparát, GPS, 3G, Dual SIM, 2580mAh,
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  ALCT009

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ALCATEL ONETOUCH PIXI 4 (6)

Funkcie telefónu

83,3 mm

Off
ALCATEL ONETOUCH PIXI 4

83,3 mm

Off
ALCATEL ONETOUCH PIXI 4

8,3 mm

Úhlopříčka displeje

6"

Diagonálna obrazovka

Typ operačního systému

Android 5.1

Typ operačného systému

Výdrž batérie

2 580 mAh

batérie

MicroSim

Micro Sim

Typ karty SIM

Rozměry

83,3 x 165 x 8,3 mm

Rozmery telefónu (Š × V × H)

Vnitřní paměť

8 GB

Vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

8 Mpx

fotoaparát

Připojení

LTE

Najrýchlejší internet

SD karta

Micro SD

Slot pamäťovej karty

Váha

Neznáme

(parameter nie je sledovaný)

Alcatel je krásny a užívateľsky prívetivý telefón s PIXI 4 je vyrobený v širokej škále farebných vzorov, a preto si môžete vybrať každý z vašich obľúbených. Jeho zaoblené tvary a elegantný dizajn zaisťujú vynikajúcu priľnavosť a spolu s ovládacími prvkami sústredené na správnu a jednoduchú obsluhu jednou rukou. Dostatočný výkon sa stará o štvorjadrový procesor s frekvenciou 1,1 GHz, ktorý podporuje 1 GB pamäte. Veľkou výhodou nad konkurenciou je predná LED blesková kamera, ktorú ocenia najmä fanúšikovia autoportrétov.

Kľúčové vlastnosti

  • Veľký 6-palcový displej
  • Krásny dizajn v mnohých farebných variantoch
  • Predná kamera 5Mpx s LED bleskom
  • Dlhá životnosť batérie

Veľký displej

Vysokokvalitné vykresľovanie farieb a dobrá viditeľnosť z každého uhla je zabezpečená 6 "displejom IPS. S rozlíšením 1280 × 720 pixelov je obraz mierny a uhlopriečka ukáže svoje silné stránky, najmä pri práci, prehliadaní internetu alebo pri jeho užívaní. Alcatel PIXI 4 je dodávaný s dotykovým panelom, ktorý dokáže spracovať až 5 dotykov súčasne, čo vyhovuje každému, kto má rýchle prsty.

Každá kamera má svoj vlastný blesk

Telefón má dve kamery, ktorých zadná strana má rozlíšenie 8 MP a predné 5 MP. Výhodou je, že obe majú LED blesk, takže môžete snímať ostrý obraz dokonca aj v zlých svetelných podmienkach . Či chcete snímať alebo nahrávať videá, nemusíte sa obávať dostatočného úložného priestoru. Základná kapacita 8 GB je rozšírená vložením karty Micro SD až do 32 GB.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

ALCATEL ONETOUCH HERO 8020D Bluish Black Dual SIM Dobrý den dotaz patří k uvedenému tel. který jsem nenašel v nabídce. všiml jsem si že telefon je znovu v prodeji i s krytem. Chci se zeptat jestli si muhu koupit stracený kryt zvlášť (magickflip)

Diskusia a poradňa k ALCATEL ONETOUCH PIXI 4 (6)
Príslušenstvo pre ALCATEL ONETOUCH PIXI 4 (6) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ALCATEL ONETOUCH PIXI 4 (6). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ALCATEL ONETOUCH PIXI 4 (6). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ALCATEL ONETOUCH PIXI 4 (6).
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií