Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Xiaomi 14 Ultra bundle

Aligator S4040 Duo Grey

Zobraziť katalóg
Aligator S4040 Duo Grey
1,0 1 hodnotení
Mobilný telefón 4" IPS 800x480, Procesor MTK 6572 Dual core 1.3 GHz, RAM 512MB, interná pamäť 4GB, MicroSD až 64GB, Fotoaparát 5 Mpix LED blesk, GPS, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth, 3G, FM rádio, Micro USB, Dual SIM, Android 4.2
53,29 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  RT120a5 Produktové číslo:  AS4040G Stránky výrobcu

Aligator S4040 Duo Grey

Aligator S4040 Duo Grey je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.

Telefón S4040 je ďalším zaujímavým pokračovateľom série inteligentných telefónov za úžasnú cenu. Oproti predchodcovi dosiahol značných vylepšení vo výbave, aby úspešne konkuroval aj telefónom z vyššej cenovej triedy. Navyše je k dispozícii v 3 farebných variantách, kde si každý vyberie svoju obľúbenú. Novo dostal kvalitnejší IPS displej, rýchlejší procesor, GPS navigačný modul, väčšiu internú pamäť aj lepší, 5Mpx fotoaparát. Vďaka tomu je telefón skvele použiteľný nielen na internetové surfovanie a kontakt s blízkymi, ale rovnako tak poslúži na fotografovanie a orientáciu na cestách, prehrávanie multimédií aj hranie rozličných hier.

Na 4" displeji s rozlíšením 800 × 480 pixelov uvidíte všetko dostatočne veľké a s intuitívnym dotykovým ovládaním vždy rýchlo dôjdete k cieľu vášho snaženia. Použitý displej je typu IPS, takže uvidíte sýte farby aj pri pohľade z uhla a oceníte dobrú viditeľnosť aj za slnečného dňa. Prednú kameru s VGA rozlíšením môžete použiť na Skype hovory. Nespornou prednosťou je aj podpora 2 SIM kariet naraz - jednu môžete mať na volanie a druhú napríklad na SMS alebo internetové dáta.

V srdci telefónu je ukrytý výkonný procesor spoločnosti Cortex, ktoré ponúka dve jadrá a takt 1,3 GHz . Pamäť RAM je tu nastavená na hodnotu 512 MB a interné úložisko ponúka kapacitu 4 GB, ktorú je možné rozšíriť o pamäťové karty MicroSD až do veľkosti 64 GB. Okrem rýchleho 3G mobilného internetu je samozrejmosťou prítomnosť rozhrania Bluetooth a WiFi. Telefón beží na operačnom systéme Android 4.2 Jelly Bean. Vďaka tomu je ľahké do telefónu doinštalovať nespočetné množstvo aplikácií zo služby Google Play. Zaiste oceníte aj nízku hmotnosť, ktorá je iba 99 gramov.

Parametre a špecifikácia

Porovnať

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
64 GB Hotovo!
Frekvencia procesora
1,3 GHz (1 300 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavnej SIM karty
Mini SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.2 Jelly Bean Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Aligator S4040 Duo Grey
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií