Vyberte prvok na stránke, ktorého sa chyba týka

Využi dopravu zadarmo! Vlož do košíka kód ZAPLATENEONLINE pri objednávke nad 40 Eur vr. DPH. Viac informácií tu

Recenzia Alkohol tester BLACK, digitálny

Zobraziť katalóg
Alkohol tester BLACK, digitálny

Alkohol tester s rýchlou odozvou, s displejom a zvukovou výstrahou, rozsah merania 0 - 0,19 ‰, hodiny, v súprave 5 ks náustkov

Posledných 22 ks
Cena s DPH 14,50 €
3,1
Hodnotilo 27 používateľov
5 9x
4 4x
3 4x
2 1x
1 9x
1 000+ zákazníkov už zakúpilo
48 % zákazníkov odporúča
98% spoľahlivosť - model s veľmi nízkou mierou reklamovanosti
Viac informácií

Používateľské recenzie

Ondrej, Klokočov 4.7.2017
Zachránil mi vodičák :D
Lukáš, Přezletice 14.5.2017
Rychlé zahřátí čipu, rozměry, náhradní náustky. Ještě jsem ho neporovnával s profi kalibrovaným přístrojem (Dräger), ale vypadá to, že měří docela přesně. Porovnám pak po cca půl roce a napíšu zde výsledky. Absence akustického tónu při průběhu měření,
Jiří, Praha 6 11.9.2018
Funguje - porovnáním s jinými dává velmi podobné výsledky. Asi je jistější a i levnější mít alespoň dva měřiče (asi různé) a v případě rozdílných výsledků si koupit nový - vzhledem k ceně to není problém. Určitě je ekonomičtější za 370,- koupit každý rok nový, než řešit kalibraci.
Funguje Cena
Barbora 19.7.2017
přesnost cena velikost rychlost
Firma, Nehvizdy 20.4.2017
Šikovná, praktická věcička. Myslím si že u nás by to měl mít každý, jako povinnou výbavu :-)
Cena Velikost
Jan, Praha 3 12.8.2017
není profi, ale za tu cenu vcelku dobrý nic
Firma, Bratislava 13.7.2017
presne meranie mam tam nabijacie baterky, a vsak po tyzdni je ich otrebne stale dobijat, aj ked si osobne myslim, ze by mali mat este viac ako 50% netusim ci tie hodiny, ktore su zobrazene na displeji maju taky odber elektriny ale predchadzajuci tester vydrzal bez nabijania viac ako 2 mesiace
Zakaznik, Hostivice 22.5.2017
  Trošku nesrozumitelný
Jaroslav, Litoměřice 29.8.2018
podsvícení uzavíratelný 5ks náhubek postrádám funkci konec testu (foukání)
Stanislav, Hluboká nad Vltavou 25.11.2018
  Po vypití dvou piv ukazuje nulu. Je k ničemu.
Janko 23.11.2018
Absolutne neodporucam tento vyrobok. Meranie alkoholu vobec nezodpoveda realite. Zobrazi nulu, po poziti akehokolvek alkoholu do hodiny. Ako vtipny darcek na party je OK, ale pre vodicov rozhodne zla volba.
Maly a prakticky Aj ked sa nepouziva, treba kazde 2 tyzdne menit baterku. Absolutne scestne udaje, po polhodine od konzumacie alkoholu nula.
Cyril, Ústí nad Labem 14.9.2018
  Ukazuje méně než je realita. Rychlé vybije baterie.
michal 18.2.2018
  prosim Vas nekupujte si tento vyrobok . je uplne nefunkcny . skusal som ho. po pive a stamprliku mi ukazal nulu. aj po pol hodine.
Jakub, Zábřeh 10.8.2017
jednoduché ovládání možnost přepínání jednotek otravné zvuky nepřesné měření nespolehlivé
Martin, Vlková 11.7.2017
  Rýchlo vyštaví batérie. Myslel som, že mám iba zlý kus ale po výmene to isté.
Jakub, Zábřeh 5.8.2017
Bohužel je nefunkční. Vypil jsem tři piva a po půl hodině jsem nadýchal nulu.
  neměří přesně
12
 

Odkaz k produktu na stránkach výrobcu: Zadajte odkaz recenzie produktu

Poznámka:

Skúste nové Alza Premium Moja Alza Prihlásiť Ako nakúpiť
WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi