Vyberte prvok na stránke, ktorého sa chyba týka

Využi dopravu zadarmo! Vlož do košíka kód DOPRAVASK pri objednávke nad 40 Eur vr. DPH. Viac informácií tu

Doručenie zadarmo XXL týždne

Recenzia Alkohol tester SILVER, digitálny

Zobraziť katalóg
Alkohol tester SILVER, digitálny

Alkohol tester s polovodičovým senzorem, rozsah měření 0-1,9 ‰, přesnost 0,1 ‰, osobní použití, měření bez náustku, rychlá odezva

3,6
Hodnotilo 34 používateľov
5 15x
4 6x
3 4x
2 1x
1 8x
500+ zákazníkov už zakúpilo
61 % zákazníkov odporúča

Používateľské recenzie

Petr 18.2.2018
je nepouzitelny a uplne k nicemu.sem absolutne neaspokojeny.doporucuji nekupovat,vyhozene penize.
je lehky a maly nepouzitelny
Marek, Praha 8, Karlín 6.5.2018
Úplně k ničemu. Vyhozené peníze. Po vypití 3 panáků vodky po 15 minutách ukázal po 3 měřeních 0.00!!!
 
Milan, Praha 3 - Žižkov 20.3.2018
  Vymýšlí si. Jako fakt.
libor 27.1.2018
Dňa 26.1.2018 som si kúpil u Vás tester na alkohol Silver digitálny, ktorý je absolútne nevyhovujúci,dňa 27.1.2018 po požití alkoholu neukazuje žiadne hodnoty. Opakovane vykonaná skúška s negatívnym výsledkom.
0 Nefukčný, stále ukazuje 0,00% po požití akoholických nápojov.
Stanislav, Praha 5 - Smíchov 30.12.2018
za ty penize funguje dobre,lepsi radeji dvakrat fouknout
Firma, Nehvizdy 2.10.2018
Nevím co k tomu napsat, měří orientačně, takže za ty peníze, dělá co má.
Cena velikost
Ondřej, Praha 10 26.9.2018
jako orientační alkoholtester vynikající cena
Bohdan, Frýdek-Místek 14.8.2017
Cena Velikost Zpracování Spolehlivost
Firma, Pardubice 2 29.3.2019
  Zbozi bylo pravdepodobne pouzite, byly na nem skrabance a po 3 pivech a 3 deci rumu to ukazuje nulu
Vlastimil, Brno 18.1.2019
  i po 7 panácích a 20minutách zkreslené údaje, jednou 0,2 pak 0,0 vymýšlí si, fakt
Alica, Bratislava - Petržalka 11.10.2017
lacný, skladný Nefunguje, idem ho reklamovať
Petr, Praha 5 11.5.2019
funguje jak má
Ace Heart, Praha 30.4.2019
tento alkoholtester neni alkoholtester! je to pistalka z ptakovin, blbnou se tim opili lide. Ti do toho tak dlouho foukaji az ze sebe dostanou vsechen alkohol, tudiz nejsou opili a mohou ridit. Nebo tez dobra terapeuticka pomucka kdyz neco nemuzete vydejchat. Stejne na konci vyjdete jako nula.
velikost akorat do elektroodpadu je bilej
Jan, Litoměřice 14.11.2017
Malý a spolehlivý. Nevím.
Veronika, Přerov 29.9.2017
Malý a skladný. Zatím funguje bez problémů. Zatím neznám.
Evžen, Praha 7 22.2.2018
cena malá písmena
Petr, Praha 6 - Břevnov 23.12.2017
pro orientační test OK za tu cenu bez připomínek..
David 26.4.2019
PŘÍSTROJ NEFUNGUJE, ani se nezapne. Na displeji je obrovská hluboká rýha, tudíž usuzuji, že přístroj nebude nový... neprofesionální přístup ze strany Alzy, protože podobný komentář tu již je.
alespon nic nenadýchám... vše
12
 

Odkaz k produktu na stránkach výrobcu: Zadajte odkaz recenzie produktu

Poznámka:

Skúste nové Alza Premium Moja Alza Prihlásiť Ako nakúpiť
WEB21
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi