AD homeoffice Motorola Edge 50 Family

Allview V1 VIPER S4G Black Dual SIM

Zobraziť katalóg
Allview V1 VIPER S4G Black Dual SIM
3,0 1 hodnotení
Mobilný telefón 5.0" IPS HD 1280 x 720 Dragontrail, procesor Qualcomm Snapdragon 400 Quad core 1.2 GHz, RAM 2 GB, interná pamäť 16 GB, MicroSDHC až 32 GB, Fotoaparát zadný 8 Mpix LED blesk, AF, HDR + predný 5 Mpix, A-GPS, Wi -Fi 802.11 b/g/n, bluetooth 4.0, 3G/LTE, FM rádio, 2x Micro SIM, OTG, batéria 1950 mAh, Android 4.4
Kód:  ALL1270c2d Produktové číslo:  TELAVV1VIPS4BK

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Allview V1 VIPER S4G Black Dual SIM Predaj skončil

Allview V1 VIPER S4G Black Dual SIM

Viper S4G je jeden z najtenších LTE telefónov na trhu - má iba 6,9 mm! Pre väčšiu mechanickú pevnosť a tuhosť, ale súčasne zachovaní nízkej hmotnosti, bolo vnútorné vystuženie vyrobené z horčíka. Aby sa do tak tenkého púzdra zmestili antény, boli adaptované priamo do púzdra telefónu technológiou LDS (Laser Direct Structuring). Aj napriek maximálne efektívne využitému priestoru, je stabilita signálu 4G výrazne vylepšená. Vďaka 4G dosahuje rýchlosť pripojenia až 150 Mbps pri sťahovaní a až 50 Mbps pri odosielaní. Spolu s podporou ostatného hardvéru si užijete tejto výhody pre úplne nový zážitok z mobility.

Kľúčové vlastnosti

  • Jeden z najtenších LTE telefónov
  • Spevnenie ľahkým horčíkom
  • Ostrý, živý obraz so skvelou viditeľnosťou
  • Displej chránený proti poškriabaniu tvrdeným sklom
  • Fotografovanie v rôznych situáciách
  • Funkcie pre fotografovanie a automatická spúšť
  • Natáčania plynulého Full HD videa
  • 5 Mpx kamera s LED pre selfie

Prednej strane dominuje IPS OGS displej s HD (1280 x 720 px) rozlíšením. Potešte sa z ostrého obrazu v jasných farbách, bez ohľadu na uhol pohľadu. Výrobná technológia obrazovky LTPS (Low Temperature Poly Silicon LCD) umožňuje vyššiu hustotu pixelov, oveľa rýchlejšiu odozvu displeja a nižšiu spotrebu energie. CABC (Content Adaptive Brightness / Backlight Control) systém obrazovky inteligentne prispôsobuje jas obrazovky v závislosti od zobrazovaného obsahu. Tým zníži spotrebu energie až o 30 %.

Čo nie je hneď vidieť

Výkonný procesor spolu s 2 GB pamäte RAM ponúka pôsobivý zážitok bez sekania pri on-line prezeraní, sledovaní videa v rozlíšení až Full HD, pri súčasnom fungovaní viacerých aplikácií súčasne aj pri hraní graficky vydarených trhákov. Všetko s nízkou spotrebou energie. Aby ste mali kam ukladať aplikácie, hry aj hudbu, prichádza so zabudovanou pamäťou veľkosti 16 GB. Prípadne sa dá rozšíriť pomocou micro SD karty až o ďalších 32 GB.

Obraz povie viac

Zachyťte dôležité okamihy vo vysokej kvalite! 8 Mpx fotoaparát s automatickým zaostrovaním zaručuje vysoký výkon, zodpovedajúci modernej generácie smartfónov. V porovnaní s bežnými modelmi ponúka rad vylepšení, ako je vyšší výkon pri zachytávaní obrazu pri slabom alebo silnom osvetlení. Poskytuje jasný obraz, a to aj za zhoršených svetelných podmienok. Nechýbajú zábavné i praktické funkcie. Zachyťte pôsobivú panorámu v uhle až 360 stupňov. S Gesture Shot môžete zachytiť snímku pri úsmeve, znamením na mieru alebo povedzte vybrané slovo. Ak vám fotografie nestačia, nakrúťte videosekvencie v rozlíšení Full HD s plynulosťou 30 snímok za sekundu. Pre vyznávačov selfie sa stáva jedinečnou záležitosťou predná kamera s vysokým rozlíšením 5 Mpx a LED dosvietením.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
8 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
5 Mpx Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
32 GB Hotovo!
Značka procesora
MediaTek Hotovo!
Počet jadier procesora
4 × Hotovo!
Frekvencia procesora
1,2 GHz (1 200 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
LTE (4G), HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavnej SIM karty
Micro SIM Hotovo!
Typ vedľajšej SIM karty
Micro SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.2 Jelly Bean Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Allview V1 VIPER S4G Black Dual SIM Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Allview V1 VIPER S4G Black Dual SIM.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií