Vyberte prvok na stránke, ktorého sa chyba týka
Doručenie zadarmo Apple Watch 5

Recenzia AlzaPower Super Alkaline LR03 (AAA) 10 ks v eko-boxe

Zobraziť katalóg
AlzaPower Super Alkaline LR03 (AAA) 10 ks v eko-boxe

Jednorazová batéria mikrotužková (AAA), alkalický (RAM) článok, napätie až 1,5 V, 10 ks v balení - Od 0,36 €/ks

Na ceste > 20 ks
Očakávame 12.12.2019
Cena s DPH 4 €
4,6
Hodnotilo 142 používateľov
5 106x
4 25x
3 5x
2 0x
1 6x
5 000+ zákazníkov už zakúpilo
92 % zákazníkov odporúča

Používateľské recenzie

Firma, Karlovy Vary 14.11.2018
Výtečný poměr cena/výdrž
Vlastimil, Ulm, Germany 15.10.2018
cena velké balení v papírové hezké krabičce
Martin, Úvaly 6.10.2018
Stejné jako Ikea :). Zboží bylo rozbalené a otevřené, trochu jsem se vyděsil, že mi přišly baterky použité :).
Karel, Praha 4 - Podolí 3.10.2018
slušné baterie za slušnou cenu nic
Vlastimil, Ulm, Germany 27.5.2019
cena
Zdeněk, Ústí nad Labem 1.5.2019
Vysoký výkon a kapacita. Zatím nic
Kateřina, Vratimov 8.4.2019
Výdrž Krásné balení Cena
František, Liberec 10.2.2019
Cena / výkon
František, Liberec 10.2.2019
Cena / výkon
Petr, Praha 6 - Ruzyně 26.12.2018
Drží
Ladislav 21.12.2018
odolnost od -20 °C do 60 °C
Jan, Poděbrady 7.3.2019
Dobrá výdrž Hezké balení Vhodné i do blesku k foťáku. Výdrží na ty z IKEY nemají, ale zvládl jsem s cca. 4 sadama (4x4 baterky) nafotit celý ples cca. 1 800 snímků s bleskem Nikon SB-700 takže pohoda Horší výdrž oproti IKEA baterkám Pokud nemáte balení ve kterém dojdou plné, začnou se v něm pohybovat což může být při některých použitích problém.
Pája - Liberec 21.2.2019
Dávám sem recenzi na alkalické baterie AA Alza. Naměřil jsem kapacitu zhruba 2000 mAh. A co na tom, že to bylo vyrobeno v Číně. 90% evropských výrobců se přesunulo do Číny. Důvod. Levná pracovní síla, mírné normy a kašlou na ekologii. Spousta lidí si myslí, že vyrobeno v Číně rovná se nekvalitní produkt. Není to pravda. Je to většinou tak, že se komponenty vyrobí v Číně, naloží do kontejnerů, ty kontejnery se dají na loď a ta to doveze do Evropy, třeba do Německa. Tam se to smontuje, je nad tím dohled a na výrobek se dá Made in Germany. Jestli s tím máte problémy, tak si kupte značkové. Vyhodíte velké peníze a stejně je to z Číny. P.R.C je taky Čína.
Dobré Nic
Vlastimil, Ulm, Germany 17.2.2019
Nevidím rozdíl mezi těmito a dražšími Větší balení
Jirka 2.9.2019
Pěkná krabice Cena 4 z 20 nefunkční hned po rozbalení Slabá výdrž ( vydržely cca měsíc, kde jiné baterky vydrží 3 měsíce)
Zdeněk, Plzeň, Bolevec 1.8.2019
Žádné Jsou nefunkční v osobní váze, do které jsem je v Alze spolu s váhou koupil.. Stejné baterie jiných značek ve zmiňované váze fungují bez problémů. Jinde jsem baterie Alza... nevyzkoušel.
Ivana, 602 874 347 5.1.2019
Asi jsem měla smůlu, ale baterie komplet vytekly, naštěstí jsem si toho všimla v ovladači na televizi a zbytek zařízení jsem zachránila, měla jsem celé balení tak si dejte pozor.......
  vytékají
Kamil, Praha 0 18.11.2018
Cena Made in China
Tomáš, Česká Lípa 2.2.2019
Tak jsem poridil tyto super baterky hned první dve z balicku vůbec nefungovali, az ty další dve, takze je to sazka do loterie. Prijde mi smesne to reklamovat, proto neresim, jen je nikdy uz nekoupim.
Když se trefim tak je funkcni První dve byli nefunkcni, vyhozene penize
Lukáš, Hlohovec 1 4.2.2019
  Batérie počas nabíjana vytiekli a zničili nabíjačku Balenie batérií bolo otvorené (slabá lepiaca fólia na balení)
12
 

Odkaz k produktu na stránkach výrobcu: Zadajte odkaz recenzie produktu

Poznámka:

Skúste nové Alza Premium Moja Alza Prihlásiť Ako nakúpiť
WEB21
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi