Alzaboxy Q1 Alzaboxy

Assassins Creed: Syndicate Špeciálna Edícia CZ

Zobraziť katalóg
Assassins Creed: Syndicate Špeciálna Edícia CZ
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný a RPG, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus,
Kód:  Hranad0052
Assassins Creed: Syndicate Špeciálna Edícia CZ Predaj skončil

Assassins Creed: Syndicate Špeciálna Edícia CZ

76 %

Nádherný a obrovský Londýn dopĺňajú dostatočne prekreslené charaktery oboch hlavných postáv a skvelá hrateľnosť, ktorá stavia na úspešných prvkoch z predošlých dielov a nesnaží sa kŕčovito o experiment.

vypnuté
Hrať budete za brutálneho Jakoba Frya

Hrať budete za brutálneho Jakoba Frya...

vypnuté
ktorého občas vystrieda jeho šarmantná sestrička Evie

...ktorého občas vystrieda jeho šarmantná sestrička Evie.

vypnuté
Neskutočné grafické spracovanie

Neskutočné grafické spracovanie

Hra je poňatá v úplne dokonalom grafickom spracovaní s radom úplne nových efektov a animácií, takže viktoriánsky Londýn ožije v jasných farbách.

vypnuté
Viktoriánsky asasín

Viktoriánsky asasín

Nový diel úspešnej série Assassin's Creed vás prenesie do prostredia Londýna v čase vrcholiacej priemyselnej revolúcie, v ktorej hrajú hlavnú rolu tiež významné vedecké a technologické objavy. Samotný Londýn bude zhruba o 30 % väčší než Paríž z minulého roka a obsahuje známe štvrte ako Westminster, The Strand, The City of London, Whitechapel, Southwark a Lambeth.

vypnuté
Priestor na vyvádzanie

Priestor na vyvádzanie

Na presadenie svojho vplyvu bude potrebné plne využívať dosiaľ najväčšie mestské prostredie. Na rýchly ústup po úspešnej misii tak pokojne využijete konské záprahy, ale tiež parné vlaky. Prepracovaný súbojový systém bude oveľa brutálnejší než kedykoľvek predtým.

vypnuté
V rukáve máte mosadzné boxery, nože kukri, revolvery alebo špeciálny vystreľovací hák

V rukáve máte mosadzné boxery, nože kukri, revolvery alebo špeciálny vystreľovací hák.

vypnuté
Úlohou Jacoba, Evie a ďalších postáv z rádu asasínov bude postupne ovládnuť gangy v jednotlivých susedstvách

Úlohou Jacoba, Evie a ďalších postáv z rádu asasínov bude postupne ovládnuť gangy v jednotlivých susedstvách.

vypnuté
Niečo navyše so špeciálnou edíciou

Niečo navyše so špeciálnou edíciou

So špeciálnou edíciou získate navyše aj misiu, ktorá vám zaberie 45 minút hrania. Jej súčasťou sú dve napínavé úlohy, počas ktorých budete musieť ochrániť výskumy Charlesa Darwina a taktiež samotný život slávneho spisovateľa Charlesa Dickensa.

Warner Bros je americká mediálna spoločnosť, ktorá produkuje najmä filmy, hudbu a počítačové hry. Založená bola v roku 1924 štyrmi bratmi (preto jej pôvodný názov znel Warner brothers). Svoju činnosť realizuje najmä prostredníctvom dcérskych spoločností. Medzi tie najvýznamnejšie patrí DC Enterteinment (komiksy so Supermanom či Batmanom) alebo New Line Cinema (Pán prsteňov a Hobbit). Sama je ovládaná spoločnosťou Time Warner. Medzi komerčne najúspešnejšie počiny skupiny Warner Bros patrí séria Temný rytier, Harry Potter alebo Pán prsteňa.

Poznámka:
Pozor, niektoré hry môžu vyžadovať:
  • Registráciu u digitálnej distribučnej služby – MS Store, Origin, Steam, Uplay a pod. (Návod nájdete v našom článku Uplatnenie elektronických licencií)
  • Širokopásmové pripojenie k internetu pre hranie, úvodné nastavenie, aktualizácie či ďalšie funkcie
  • Platenie mesačných poplatkov za online hranie vo viacerých hráčoch (Xbox Live, PlayStation Plus a pod.)

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Assassins Creed: Syndicate Špeciálna Edícia CZ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Assassins Creed: Syndicate Speciální Edice CZ. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Assassins Creed: Syndicate Speciální Edice CZ. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Assassins Creed: Syndicate Speciální Edice CZ. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Assassins Creed: Syndicate Special Edition CZ - PS4, PS5, Xbox Series.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií