Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaPlus maličkosti sk

AVACOM PWRB-6000g Green

Zobraziť katalóg
AVACOM PWRB-6000g Green
Powerbank s kvalitnými článkami SONY, kapacita 6000 mAh, vhodná na nabíjanie mobilných telefónov s microUSB konektorom aj Apple zariadení s lightning konektorom, iPhone, iPad, elegantný vzhľad s imitáciou kože, výstup 5 V/2,1 A
Kód:  IB990h Produktové číslo:  PWRB-6000G Stránky výrobcu

AVACOM PWRB-6000g Green

Vrecková energia pre náročných

Môžete vlastniť tú najvýkonnejšiu elektroniku, ak sa však vybije v ten najmenej vhodný okamih, všetky jej vlastnosti sú nanič. Riešenie?

Power banky série PWRB-6000 vyrobené presne na mieru pre tých najnáročnejších používateľov, ktorí vyžadujú kvalitu, dizajn a spoľahlivosť.

vypnuté
AVACOM PWRB-6000AU

Hlavné prednosti

  • Zabudovaný nabíjací kábel
  • Veľká kapacita 6 000 mAh
  • Automatické nastavenie nabíjacieho režimu
  • LED ukazovatele, ochranná poistka
  • Kvalitné Li-Ion články od SONY
  • Elegantný dizajnový povrch

Prémiová kvalita

Sú vybavené kvalitnými prémiovými článkami značky SONY, ktoré zaručujú ich vysokú životnosť.

Kapacita tejto externej batérie je vhodná na viacnásobné nabitie mobilného telefónu a napriek tomu si zanecháva praktické rozmery, ultratenký tvar a váhu umožňujúcu jej nosenie vo vrecku, takže ju nemusíte nosiť v príručnej batožine ako je to pri ostatných vysokokapacitných externých batériách.

Vhodná na nabíjanie väčšiny mobilných telefónov, tabletov a ďalších mobilných zariadení, ktoré je možné nabíjať pomocou kábla s micro USB alebo Apple lightning konektorom.

Prepracovaný dizajn

Na zachovanie čistých línií obsahuje batéria pohybový senzor, ktorý po zatrasení zobrazí dostupnú kapacitu batérie pomocou LED indikátorov. Nie je tak potrebné poslepiačky hľadať zapínacie tlačidlo, ktoré nikdy nie je tam, kde je potrebné.

Nabíjanie sa spúšťa pripojením zariadenia, inteligentný čip následne rozpozná o aké zariadenie ide a automaticky nastaví najvhodnejší nabíjací režim. Po dokončení nabíjania alebo odpojení zariadenia sa sama automaticky vypne.

Vyberte si svoj mobilný životný štýl

Oslňte svojich obchodných partnerov na stretnutiach a rokovaniach jedným z piatich elegantných farebných variantov tejto štýlovej powerbanky.

  • Rýchlosť nabíjania závisí na celkovom výkone nabíjačky (W) a schopnosti nabíjaného zariadenia, akým maximálnym výkonom môže byť nabíjané. Ak nabíjačka disponuje väčším výkonom, než aký podporuje zariadenie, dodávaný výkon sa automaticky zníži a zariadenie nie je nijako poškodzované.

Parametre a špecifikácia

Šírka
140 mm (14 cm) Hotovo!
Výška
72 mm (7,2 cm) Hotovo!
Hĺbka
10 mm (1 cm) Hotovo!
Kapacita
6 000 mAh Hotovo!
Max. výstupný prúd
2,1 A Hotovo!

Rozmery

Šírka
140 mm (14 cm) Hotovo!
Výška
72 mm (7,2 cm) Hotovo!
Hĺbka
10 mm (1 cm) Hotovo!

Kapacita

Kapacita
6 000 mAh Hotovo!

Výkon a nabíjanie

Max. výstupný prúd
2,1 A Hotovo!
Max. výstupné napätie
5 V Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti a funkcie
LED indikácia stavu Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
175 g Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AVACOM PWRB-6000g Green Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AVACOM PWRB-6000G Green. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AVACOM PWRB-6000g Grün. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AVACOM PWRB-6000g Grün. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AVACOM PWRB-6000g Zöld.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií