Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Bang & Olufsen BeoPlay H6 Black leather

Zobraziť katalóg
Bang & Olufsen BeoPlay H6 Black leather
5 1 hodnotení
Slúchadlá kožené, dynamické, uzavreté, frekvencia 20Hz-22kHz, kábel 1.2m, 230g
Kód:  BEO014a Produktové číslo:  1642001 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Bang & Olufsen BeoPlay H6 Black leather Predaj skončil

Bang & Olufsen BeoPlay H6 Black leather

BeoPlay

Dynamická značka B&O PLAY bola uvedená na trh v januári 2012 a je odnožou 90 rokov fungujúcej dánskej značky luxusnej audiovizuálnej elektroniky Bang&Olufsen. Zameraná je na digitálne technológie a dobre si tak rozumie s inteligentnými telefónmi, tabletmi a podobnými zariadeniami. Samozrejmosťou výrobkov sú naozaj excelentné zvukové aj obrazové zážitky a neprehliadnuteľný dizajn. A tak nie je divu, že má B&O PLAY úspech nielen u zákazníkov, ale aj u odborných porôt mnohých súťaží.

Povestný zvuk firmy Bang & Olufsen

BeoPlay H6 ponúka skutočne prirodzený a autentický zvukový výkon s dôrazom na jasné stredy s vyrovnanou úrovňou basov aj výšok. O reprodukciu zvuku štúdiovej kvality sa starajú 40 mm reproduktory s neodymovými magnetmi, ktoré sú navyše naklonené tak, aby mierili presne na vaše ucho a podali najlepší možný basový prednes.

Na materiáli záleží!

Zvolené materiály kombinujú honosný dizajn s komfortom. Vonkajšia časť hlavového mosta z hovädzej kože najvyššej kvality dodáva slúchadlám netradičný vzhľad. Vnútorná časť je zhotovená z jemnej textílie vyplnenej mäkkým čalúnením. Jemnosť jahňacej kože obklopujúcej mušle si okamžite zamilujete. Kostra slúchadiel je vyrobená z ľahkého a pevného hliníka, ktorý navyše pôsobí veľmi luxusne.

Konštrukcia, ktorá sa prispôsobí

Otočné, naklopiteľné a nastaviteľné mušle sú projektované pre maximálnu univerzálnosť, skladnosť a pohodlie poslucháčov. Slúchadlá vďaka nim môžu dokonale priľnúť k hlave akéhokoľvek tvaru a vám sa tak dostane najvyššej možnej kvality reprodukcie aj pasívneho tlmenia okolitého hluku. Vďaka hmotnosti len 230 gramov nasadené slúchadlá už po pár minútach prestanete vnímať a budete prirodzene počúvať dlhé hodiny.

Zvoľte si svoju stranu

Flexibilné jednokáblové vedenie umožňuje pripojenie vstupného audiokábla do ľubovoľnej mušle. Ľavá alebo pravá, rozhodnutie je na vás. Zároveň, ak pripojíte kábel zo svojho prehrávača do mušle prvý, konektorom z mušle druhej tento signál môže ďalej vychádzať a vy sa môžete podeliť so svojimi priateľmi o hudbu, ktorú momentálne počúvate. Dodávaný je 1,2 m kábel s tenkým modulom ovládania a zabudovaným mikrofónom.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Bang & Olufsen BeoPlay H6 Black leather Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BeoPlay H6 Black leather. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bang & Olufsen BeoPlay H6, schwarzer Leder. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bang & Olufsen BeoPlay H6, schwarzer Leder. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BeoPlay H6 Fekete bőr.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií