Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Belkin MIXIT ChargeSync Dock - fialová

Zobraziť katalóg
Belkin MIXIT ChargeSync Dock - fialová
Dokovacia stanica pre iPhone 5/5S a iPod Touch (5.gen.), nabíjací, synchronizačný, s USB Lightning konektorom
Kód:  NX370h7 Produktové číslo:  F8J045btPUR
Belkin MIXIT ChargeSync Dock - fialová Predaj skončil

Belkin MIXIT ChargeSync Dock - fialová

Nabíjajte a synchronizujte vás iPhone 5 alebo iPod touch (5. generácie) s kompaktným a štýlovým dockom Belkin Mixit ChargeSync. Pre použitie prepojte dock s notebookom pomocou USB kábla a vložte do neho váš iPhone alebo iPod. Pre nabíjanie zo steny, stačí zapojiť do vašej existujúcej nástenné nabíjačky (nabíjačka nie je súčasťou balenia).

Belkin Mixit ChargeSync Dock má vstavaný Lightning konektor , Takže môžete synchronizovať alebo nabíjať váš iPhone 5 a iPod touch (5. generácie) veľmi ľahko a jednoducho.

Aj keď máte na svojom zariadení obal, mal by ísť ľahko vložiť do docku aj s ním, bez obmedzenia funkčnosti reproduktorov, Lightning konektora alebo výstupu pre slúchadlá. Pre dosiahnutie najlepších výsledkov je ale lepšie vybrať vaše zariadenie z obalu pred vložením do dokovacej stanice.

V elegantnom farebnom hliníkovom prevedení.

Belkin je americká spoločnosť, ktorá sa zaoberá najmä výrobou sieťových prvkov, napájacích adaptérov alebo konvertorov. História spoločnosti sa začína písať v Kalifornii roku 1983, od tej doby bola zaradená dvakrát medzi Inc. magazine 500 najrýchlejšie rastúcich spoločností v USA. Produkty Belkin International sú predávané pod troma značkami - Belkin, Linksys a WeMo.

Poznámka:

Pri nákupe USB-C dokovacej stanice alebo replikátora portov je dôležité mať na vedomí, že nie všetky notebooky sa nabíjajú alebo prenášajú obraz cez port USB-C. Ak je to jeden z vašich nákupných argumentov, je dobré si túto vlastnosť notebooku vopred preveriť.

Na pripojenie monitora(ov) je dôležité poznať ich počet, rozlíšenie, obnovovaciu frekvenciu a konektor. Dokovacie stanice a replikátory portov majú rôzne možnosti pripojenia a nie všetky konfigurácie monitorov sú všetkými stanicami podporované. Môže dôjsť napríklad k zníženiu rozlíšenia alebo obnovovacej frekvencie monitora.

» Všetky dokovacie stanica pre notebooky
» Všetky alternatívne dokovacie stanice

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Belkin MIXIT ChargeSync Dock - fialová Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Belkin MIXIT ChargeSync Dock - fialová. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Belkin MIXIT Lightning Sync-/Ladedock - Lila. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Belkin MIXIT Lightning Sync-/Ladedock - Lila. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Belkin Mixit ChargeSync Dock - lila.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií