Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

BEPER VE400A fialový

Zobraziť katalóg
BEPER VE400A fialový
Ventilátor stolný, 5W, napájanie pomocou USB alebo 2x AA batérií (nie sú v balení), telo z ABS plastu, lopatky z mäkkého penového materiálu
Kód:  BEPTV015 Produktové číslo:  BEP-VE400F

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BEPER VE400A fialový

Spríjemnite si horúce letné dni praktickým stolným vetrákom. Vďaka jeho kompaktnej veľkosti a praktickému systému nabíjania ho môžete jednoducho prenášať. Lopatky sú vyrobené z mäkkého penového materiálu, ktorý zaisťuje tichý chod a tiež ochranu prstov. Vetrák sa vyrába vo viacerých farebných variantoch, ktoré v kombinácii s bielou farbou tvorí veľmi ľúbivý a moderný dizajn.

kľúčové vlastnosti

  • 500 otáčok za minútu
  • jednoduché prenášanie
  • Napájanie cez USB či pomocou AA batérií
  • elegantný dizajn

Praktický systém napájania

Tento ventilátor je svojou veľkosťou vhodný pre prenášanie. Či už pracujete v obývacej izbe, v pracovni či vonku na záhrade, môžete ho mať vždy pri sebe. Nabíja sa totiž pomocou USB konektora. Takže vám stačí notebook či počítač a môžete ventilátor používať. Ak nič z toho pri sebe nemáte, použite dve AA batérie a ventilátor je opäť v prevádzke.

Parametre a špecifikácia

Príkon
5 W Hotovo!
Počet rýchlostí
1 Hotovo!
Priemer lopatiek
10 cm Hotovo!
Farba
Fialová Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
5 W Hotovo!
Počet rýchlostí
1 Hotovo!
Priemer lopatiek
10 cm Hotovo!

Farba

Farba
Fialová Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BEPER VE400A fialový Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beper VE400A fialový. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BEPER VE400A lila. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BEPER VE400A lila. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BEPER VE400A lila.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií