Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

BIODERMA Sensibio Déo Anti-Transpirant 150 ml

Zobraziť katalóg
BIODERMA Sensibio Déo Anti-Transpirant 150 ml
5 1 hodnotení
Dámsky antiperspirant v spreji, chráni pred nadmerným potením aj zápachom - 72,67 €/1 l
Kód:  KSTE0379 Produktové číslo:  3401347869836 Stránky výrobcu
BIODERMA Sensibio Déo Anti-Transpirant 150 ml Predaj skončil

BIODERMA Sensibio Déo Anti-Transpirant 150 ml

Dezodorant BIODERMA Sensibio Déo Anti-Transpirant je kozmetický prípravok, ktorý vás ochráni pred pachom potu po celých 24 hodín. Je určený pre citlivú pokožku so sklonmi k nadmernému poteniu. Obsahuje vysoko účinné aktívne regulátory, ktoré znižujú nadmerné potenie, ale zachovávajú pokožke prirodzenú voľnosť. Dezodorant je k pokožke veľmi šetrný, neobsahuje alkohol a je hypoalergénny, takže minimalizuje alergické reakcie. Zaisťuje maximálnu účinnosť proti poteniu spolu s perfektnou toleranciou.

Zloženie tohto dezodorantu obsahuje látku Toleridine, ktorá zvyšuje prah tolerancie pokožky. Prípravok znižuje nadmerné potenie a zároveň umožňuje pokožke prirodzené dýchanie. Jeho jemné a veľmi šetrné zloženie pokožku okamžite upokojuje a znižuje jej podráždenie a to aj po epilácii alebo holení. Prípravok prináša pokožke rýchlu úľavu a nezanecháva biele stopy na oblečení. Doprajte vašej pokožke jemný, ale veľmi účinný prípravok, ktorý vás osvieži až na 24 hodín!

Aktívne látky:

Toleridine zvyšuje prah tolerancie pokožky.

Typ pleti:
Pre citlivú pokožku so sklonmi k nadmernému poteniu.

Použitie:
Aplikujte podľa potreby v tenkej vrstve na suchú a čistú pokožku.

Objem:
150 ml

BUTANE, PROPANE, CYCLOPENTASILOXANE, ISOPROPYL MYRISTATE, ALUMINUM CHLOROHYDRATE, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, STEARYL GLYCYRRHETINATE, BISABOLOL, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, TRIETHYL CITRATE, PROPYLENE CARBONATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, FRAGRANCE (PARFUM). [BI 579]

Parametre a špecifikácia

Produktové línie: BIODERMA Sensibio 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BIODERMA Sensibio Déo Anti-Transpirant 150 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BIODERMA Sensibio Déo Anti-Transpirant 150 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BIODERMA Sensibio Deo Anti-Transpirant 150 ml.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií